Haberler

n11, Öğrencileri Yeni Okul Sezonuna Hazırlıyor

Güncelleme:

E-ticaret platformu n11, mataradan beslenme çantasına, defterden boyama setine, kalem kutusundan okul çantasına, eğitici kitaplardan okul kıyafetlerine kadar birçok ürün seçeneği ile öğrencileri yeni okul sezonuna hazırlıyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre, n11, okul ihtiyaçlarını tamamlamak, kampüs şıklığını keşfetmek ve yeni okul dönemini karşılamak isteyen tüm öğrenciler için farklı kategorilerde binlerce ürün sunuyor. Okula dönüş heyecanının yaşandığı günlerde n11, kırtasiye malzemelerinin yanı sıra teknoloji ve giyim gibi birçok okul ihtiyacı alışverişi için kullanıcılarına avantajlı imkanlar sağlıyor. Müzik, resim ve beden eğitimi gibi derslerde kullanılabilecek pek çok ihtiyaç da yine n11'de kullanıcılarla buluşuyor. Üniversiteliler için de yepyeni bir dönem başlıyor. Kampüs yaşamına adım atmanın heyecanını yaşayan üniversite öğrencileri de ihtiyaçları için n11'i ziyaret ediyor. n11, her yaşa uygun sunduğu ürün seçenekleriyle öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için onları platformuna bekliyor. Kullanıcılar eylül ayı boyunca her gün, 'Hesabım', 'Kuponlarım', 'Yeni Kupon Gir' sekmelerinden 'okul50', 'okul100' ve 'okul175' kodunu ekleyerek indirim kazanıyor. Ardından, 250 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 50 TL, 750 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 100 TL ve 3 bin TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 175 TL değerindeki kuponu ödeme sayfasında seçerek kullanabiliyor. n11, okul ihtiyaçlarının yanı sıra yeni arayüzü ve ile birlikte sunduğu çeşitli tema ve konseptlerle kullanıcılarına ilham verirken anne-bebekten ev yaşama, dekorasyondan teknolojiye kadar pek çok kategoride, her zevke uygun hazırladığı ürün alternatifleriyle kullanıcılarının aradıkları ürünleri kolaylıkla bulmasını sağlıyor.

E-ticaret platformu N11, mataradan beslenme çantasına, defterden boyama setine, kalem kutusundan okul çantasına, eğitici kitaplardan okul kıyafetlerine kadar birçok ürün seçeneği ile öğrencileri yeni okul sezonuna hazırlıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, N11, okul ihtiyaçlarını tamamlamak, kampüs şıklığını keşfetmek ve yeni okul dönemini karşılamak isteyen tüm öğrenciler için farklı kategorilerde binlerce ürün sunuyor.

Okula dönüş heyecanının yaşandığı günlerde N11, kırtasiye malzemelerinin yanı sıra teknoloji ve giyim gibi birçok okul ihtiyacı alışverişi için kullanıcılarına avantajlı imkanlar sağlıyor. Müzik, resim ve beden eğitimi gibi derslerde kullanılabilecek pek çok ihtiyaç da yine n11'de kullanıcılarla buluşuyor.

Üniversiteliler için de yepyeni bir dönem başlıyor. Kampüs yaşamına adım atmanın heyecanını yaşayan üniversite öğrencileri de ihtiyaçları için n11'i ziyaret ediyor.

n11, her yaşa uygun sunduğu ürün seçenekleriyle öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için onları platformuna bekliyor.

Kullanıcılar eylül ayı boyunca her gün, "Hesabım", "Kuponlarım", "Yeni Kupon Gir" sekmelerinden "okul50", "okul100" ve "okul175" kodunu ekleyerek indirim kazanıyor. Ardından, 250 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 50 TL, 750 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 100 TL ve 3 bin TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 175 TL değerindeki kuponu ödeme sayfasında seçerek kullanabiliyor.

n11, okul ihtiyaçlarının yanı sıra yeni arayüzü ve ile birlikte sunduğu çeşitli tema ve konseptlerle kullanıcılarına ilham verirken anne-bebekten ev yaşama, dekorasyondan teknolojiye kadar pek çok kategoride, her zevke uygun hazırladığı ürün alternatifleriyle kullanıcılarının aradıkları ürünleri kolaylıkla bulmasını sağlıyor.

Kaynak: AA / Eğitim

Eylül n11 Dekorasyon Eğitim Teknoloji Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title