Haberler

Minikler Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutladı

Güncelleme:

Cumhuriyetin 100. yılına sayılı günler kala Düzce'de anaokulu öğretmen ve öğrencileri program düzenledi. Programda öğrenciler coşku içinde eğlenirken, keyifli dakikalar da yaşandı.

Minikler Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutladı

DÜZCE - Cumhuriyetin 100. yılına sayılı günler kala Düzce'de anaokulu öğretmen ve öğrencileri program düzenledi. Programda öğrenciler coşku içinde eğlenirken, keyifli dakikalar da yaşandı.

Şükran Öney Anaokulu öğretmenlerinin düzenlediği program renkli görüntülere sahne oldu. Programa Düzce Valisi Selçuk Aslan, İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Jandarma Komutanı Alb. Murat Kılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, hayırsever Şükran Öney Şenkardeşler, eşi Sedat Şenkardeşler ile anaokulu öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Miniklerin yaptığı Cumhuriyetin 100. yılı konulu resim sergisini gezen katılımcılar, ayrıca 100. yıl balonlarını uçurdu. Vali Selçuk Aslan'ın elinden pamuk şekerlerini alan anaokulu öğrenciler, İl Sağlık Müdürlüğünde görevli diş hakimlerinden diş bakımı, acil sağlık ekiplerinden ise acil sağlık hizmetleri hakkında bilgiler aldı.

Program sonunda konuşan Vali Selçuk Aslan, "Hayırseverimiz tarafından yaptırılan Şükran Öney Anaokulumuzda bugün Sağlık Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortak çalışmasıyla geleceğimiz, umutlarımız dediğimiz evlatlarımıza yönelik sağlıklı yaşam konusunda farkındalık eğitimi çalışması için bir araya geldik. Aynı zamanda bu sene Cumhuriyetimizin 100. yılını idrak edeceğiz. Sevgili evlatlarımız öğretmenleri rehberliğinde 100. yıl noktasında da güzel bir çalışma yapmışlar. Bizlerde bu çalışmaları memnuniyetle izledik ve evlatlarımızı tebrik ettik. Ayrıca Sağlık Müdürlüğü çalışanları tarafından temel hijyen eğitiminden diş sağlığına, acil sağlık hizmetleri konusunda farkındalık eğitimleri verildi. Atasözümüzde olduğu gibi ağaç yaşken eğilir. Çocuklarımız çok küçük yaşta bu tip eğitimlerin verilmesi önemli. Evlatlarımızın okullarda aldıkları eğitimlerle ebeveynlere de olumlu yansıyacağına inanıyorum" dedi.

Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Eğitim

Düzce Eğitim Sağlık Toplum Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title