Haberler

Afyonkarahisar Belediyesi Temizlik Personeline İletişim Eğitimi Düzenliyor

Güncelleme:

Afyonkarahisar Belediyesi, temizlik personeline yönelik etkili iletişim ve diksiyon eğitimi programı düzenliyor. Eğitime 400 personel katılacak ve amacı sokaktaki insanlarla iletişim eksikliğini gidermek.

Afyonkarahisar Belediyesindeki temizlik personeline yönelik "etkili iletişim ve diksiyon eğitimi" programı düzenleniyor.

Belediye Şehir Tiyatroları Salonu'nda iki grup halinde verilecek eğitime, belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görev yapan 400 personel katılacak.

Eğitmen Aydemir Kurt, gazetecilere, yaptığı açıklamada, belediyedeki temizlik personeline verilen eğitimlerdeki amacın sokaktaki insanlarla muhatap olunduğunda iletişim eksikliğinin giderilmesi olduğunu söyledi.

Belediyedeki diğer birimler için de eğitim planlaması yaptıklarını aktaran Kurt, "Eğitim çok iyi gidiyor. Sempati ve güler yüzle doğru Türkçe konuşuldukça bizim eğitimlerimizin başarısı ortaya çıkıyor. Eğitime yaklaşık 400 temizlik personelimizin katılmasını bekliyoruz." dedi.

Eğitim alan temizlik personellerinden Fatih Kaplan katıldığı eğitimin insanlarla etkili ve güzel iletişim kurmada faydalı olduğunu söylerken, diğer bir çalışan Ömer Çelikbaş ise eğitimin kendisinin iletişim becerisinin gelişiminde faydalı olacağını ifade etti.

Kaynak: AA / Eğitim

Afyonkarahisar Belediyesi Belediye Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title