Haberler

Edremit'te Park Tepkisi

Balıkesir'in Edremit İlçe Meydanında Gelişi Güzel Park Eden Motosikletlerden Şikayet Eden Vatandaşlar, Polis Motosikletinin de Aynı Biçimde Park Etmesine Tepki Gösterdi.

Balıkesir'in Edremit ilçe meydanında gelişi güzel park eden motosikletlerden şikayet eden vatandaşlar, polis motosikletinin de aynı biçimde park etmesine tepki gösterdi.

Diğer yerleşim yerlerine oranla motosiklet kullanımının fazla olduğu ilçedeki bazı vatandaşlar, yol kenarları ve kaldırımlara gelişi güzel park eden motosikletlere tepki gösteriyor. Özellikle şehir meydanında yaşanan park karmaşasının bir türlü önüne geçilemediğini ileri süren bazı vatandaşlar, bir polis motosikletinin sivil motosikletler gibi düzensiz bir biçimde park etmesine kızarak, "Özellikle yaya geçitlerinin bulunduğu noktalarda yol kenarlarına ve kaldırımlara düzensizce park etmiş motosikletlerle ilgilenmesi gereken emniyet müdürlüğümüzün polis motosikletleri, yol kenarlarına çarpık bir biçimde parklar yapıyor. Bu gördüğümüz olay defalarca yaşandı. Polis motosikletinin bile gelişigüzel park ettiğini gören motosiklet sürücüleri gayet rahat bir biçimde motosikletlerini yan taraflarına sıralayıveriyor. Yayalar hiç düşünülmüyor. Yollarda bazen yürüyecek yer kalmıyor" dedi.

(SŞ-MŞ

(SŞ-MŞ)

09.10.2007 16:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title