Haberler

EDMER Anadolu'da Etik Çıkartmasına Başladı

Güncelleme:

Etik Değerler Merkezi Derneği, etik farkındalığını Anadolu illerine yaymaya başladı.

29 Mayıs 2013 tarihinde İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde düzenlenen etik konulu panelde EDMER Malatya Etik Gönüllüleri Topluluğu'nun kuruluşu duyuruldu.

Türkiye'de etik bilincinin oluşturulmasını ve geliştirilmesini sağlamak, gençlerin etik ve iş ahlakı konularındaki vizyonunu artırmak amacıyla kurulan Etik Değerler Merkezi (EDMER), Derneğin faaliyetlerini Anadolu illerine yayma kararı aldı.

Bu doğrultuda ilk olarak Malatya Etik Gönüllüleri Topluluğu'nu kuran EDMER Kurucu Genel Başkanı Bülent Şenver, şu açıklamayı yaptı: "Türkiye'de etik konusunu iyileştirmek için uğraşmak, göle maya çalmak gibi bir şey. Başarılı olmak için tek yol var. Milyonlarca insanın aynı göle etik mayası çalmasını sağlamalıyız. İşte bu düşünceyle EDMER'in faaliyetlerini Anadolu illerine yayma kararı aldık. Her ilimiz için bir Etik Gönüllüleri Topluluğu oluşturmayı hedefliyoruz. Türkiye'nin ilk Etik Gönüllüleri Topluluğunu'nu Malatya'da kurduk. Topluluğun liderliğini İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde görevli Orhan Sezgin Selçuk yapacak. Malatyalı gençlerimizin topluluğa katılmalarını bekliyoruz. Daha iyi bir Türkiye yaratmak için, iş ahlakını önemseyen ve etik değerlere sahip çıkan genç liderlere ihtiyacımız var."

Bugüne kadar "Gençlerin Gözüyle Etik" araştırma çalışması, ETİKA 2012 "Türkiye Etik Ödülleri", Üniversite "Etik Sohbetleri" gibi çalışmalara imza atan EDMER, Malatya Etik Gönüllüleri Topluluğu'nun ardından Anadolu'nun diğer illerinde de benzer topluluklar kuracak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

turgut özal malatya türkiye Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title