Haberler

Edirne: Keşan'da "Ekmek Arası Hayat" Adlı Oyun Sahnelendi

Edirne'nin Keşan İlçesi Belediye Başkanlığı'nın Kültür Etkinliği Çerçevesinde Keşan'a Gelen Nokta Tiyatrosu "Ekmek Arası Hayat" Adlı Oyunu Sahneledi.

Edirne'nin Keşan İlçesi Belediye Başkanlığı'nın kültür etkinliği çerçevesinde Keşan'a gelen Nokta Tiyatrosu "Ekmek Arası Hayat" adlı oyunu sahneledi.

Keşan Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, CHP İlçe Başkanı A. Baki Topal ve belediye meclis üyeleri ile birlikte 350 kişi izledi. Osman Cavcı'nın yazdığı ve Hadi Çaman'ın yönetmenliğini yaptığı oyunda, sucuk ekmek satan bir vatandaşın başından geçen ilginç olaylar anlatıldı. İzleyiciler tarafından büyük beğeni ile izlenen oyunun ardından sahneye çıkan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, oyun nedeniyle tüm ekibe teşekkür etti ve oyunculara çiçek hediye etti. Özcan, 12 Aralık 2006 tarihinde İstanbul'da sahnelenen bu oyunun gala gecesine katıldığını ve orada oyunun sonunda oyuncuların boyunlarına bir sucuk firması tarafından kangal sucuk asıldığını belirterek, "Benim de o anda Keşan'daki oyunda oyuncularımızla izleyenlere ekmek arası sucuk dağıtma fikri aklıma geldi. Kaymazlar Firması da bu akşam bunu sponsorumuz olarak gerçekleştirecek" dedi.

Oyunun ardından izleyenlere ve tüm oyunculara ekmek arası sucuk ile içecek ikram edildi. Daha sonra Abdullah Şahin, hayatını ve oyunlarda başından geçen ilginç olayları anlattığı "İnsan Maymunu" adlı kitabını imzaladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title