Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

Taşınabilir Atık Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği'nce (TAP) İpsala'daki öğrencilere yönelik bilgilendirme eğitimi düzenlendi.

Taşınabilir Atık Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği'nce (TAP) İpsala'daki öğrencilere yönelik bilgilendirme eğitimi düzenlendi.

TAP teknik uzmanı Savaş Arna, belediye düğün salonunda düzenlenen eğitimde, ilk ve ortaokul öğrencilerine atık pil konusunda bilgi verdi.

Arna, konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını yanıtladı.

- Havsa'da huzur toplantısı

Havsa Emniyet Müdürlüğü'nce huzur toplantısı düzenlendi.

İlçe Emniyet Müdürü Cemal Keskin, Şehit Öğretmen Mehmet Birol Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, ilçenin giriş ve çıkışında bulunan güvenlik kameralarının düzgün çalışmadığını söyledi.

Eski kameraların yerine yenilerinin kurulacağını belirten Keskin, vatandaşların güvenliği için gece gündüz çalıştıklarını kaydetti.

Toplantıya, Havsa Kaymakamı Barış Demirtaş, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, mahalle muhtarları ile esnaf katıldı.

-Havsa'da "Ritmik Atölyesi Projesi"

Havsa'da "Ritmik Atölyesi Projesi" kapsamında ders alanlara davulları hediye edildi.

Havsa Kaymakamı Barış Demirtaş, Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen törende, Kaymakamlık ile Romanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliğiyle ritmik notasyon dersi alan öğrencilere davullarını teslim etti.

Demirtaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçedeki öğrencilerin eğitim, kültür ve sosyal alanda gelişmesi için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Kaymakam Demirtaş, 9-14 yaş grubundaki 26 çocuğa davul verdiklerini belirterek, bu tür etkinliklerin devam edeceğini kaydetti.

Muhabir: Gürkan Arda - İsmail Aliş / Cihan Demirci

Yayıncı: Nurhan Çorlu - EDİRNE

Kaynak: AA / Yerel

Barış Demirtaş İpsala Havsa Yerel Haberler

title