Haberler

Edirne Belediye Başkanı Sedefçi Gözaltında

Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Koordinasyonunda Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Düzenlenen 'Arasta' Operasyonu Kapsamında Gözaltına Alınan Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'nin Sorgusu Sürerken, Gözaltı Sayısının 11'e Yükseldiği Öğrenildi.

Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce düzenlenen ''Arasta'' operasyonu kapsamında gözaltına alınan Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'nin sorgusu sürerken, gözaltı sayısının 11'e yükseldiği öğrenildi.

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Namık Kemal Döleneken, Edirne Belediye Başkanı Sedefçi'nin gözaltına alınmasını ''siyasi bir operasyon'' olarak gördüklerini söyledi. Belediyede düzenlediği basın toplantısında, meclis üyeleri ve belediye personeli olarak son derece mutsuz olduklarını belirten Döleneken, ''Su ve Belediye Sarayı ihaleleriyle ilgili soruşturmadan ne çıkar ben bilemem. Yargı gerekli kararı verecektir zaten. Biz bu operasyonu siyasi bir operasyon olarak görüyoruz. Zaten başkanımıza her yönden bir kuşatma vardı. Edirne halkı gereken cevabı verecektir. Polisler mahkeme kararıyla geldiler. Belediye Başkanlığı ve özel kalem odasında, Hesap İşlerinde arama yaptılar. Aldıkları eşyaları tutanak karşılığı teslim ettik'' dedi.

(İA-EY-EY-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title