Haberler

Ebru Şallı: Kadınlar Daha Çok Aldatıyor

Güncelleme:

Bir magazin programına konuk olan ünlü manken, ikili ilişkiler hakkında, "Kadınlar daha çok aldatıyor ve belli etmiyor" dedi.

Aldatmanın yaşandığı bir ilişkiden hayır gelmeyeceğini söyleyen Ebru Şallı, "Kadınlar daha çok aldatıyor ve belli etmiyor" dedi.

"O İLİŞKİDEN HAYIR BEKLENMEZ"

Ebru Şallı, Uçankuş TV'de ekrana gelen ve Oğulcan Tanrıyar'ın sunuculuğunu yaptığı 'Kuş Bakışı' programına konuk oldu. Şallı, "Aldatmayı affeder misin?" sorusuna, "Büyük laflar etmem ama o ilişkiden hayır beklenmez. Aldatmak kişinin kendini aldatmasıdır. Erkek aldatınca çapkın oluyor ama kadınlarda aldatma daha çok bence... Erkek belli ediyor, kadın etmiyor" yanıtını verdi.

"ÖNEMLİ OLAN AŞK"

İki yıldır Sinan Akçıl'la beraber olan Şallı evlilikle ilgili, "Benim için aşk önemli. İlla evleneyim ya da evlenmeyeyim düşüncesinde değilim" şeklinde konuştu. Sevgilisi Sinan Akçıl'ın romantik bir erkek olmadığını söyleyen sunucu, "Türkiye'nin aşk şarkılarının yarısından fazlasını yapıyor. Orası hayal dünyası. Saygılı bir kişiliği var ama hiç romantik değil" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sinan Akçıl Ebru Şallı Magazin Haberler

500

Yorumlar (41)

hatice:

kadınlar aldatamaz, aldatmamalı. çünkü kadın annedir. çocuğuna örnek olmalı!. . . kocası sevgilisi aldatıyorsa da bunun sevimli görünecek tarafı yoktur. o eş bela olmuştur ve derhal kapının önüne konmalı. . !eşyalarını da ya yollarsınız ya da çöpe atarsınız orası sizin bileceğiniz bişi:)

26
0
yanıtYanıtla
Cancağazım:

Tabi dogru söyledin sen ilk başta harunu Aldatin kendi adina bir aciklama yapmişsin bravo ilk defa itiraf etin başkalarini kariştirma rezil

13
2
yanıtYanıtla
AYLA:

Ebru hanım haklı çok böyle

5
8
yanıtYanıtla
ÇOKBİLEN:

kendisinden ve çevresindeki arkadaşlarından b, iliyor. . . aldatan aldatana

12
0
yanıtYanıtla
feyza:

kendin aldatıyon diye niye bütün kadınları bir tutuyon ki? aldatan kadın varsa bir o kadarda güvenilir kadınlar var! kendinle karıştırma herkesi !!!

12
0
yanıtYanıtla
Tülin:

Öyle birsey yok yaa Erkek 100% aldatiyor Kadinlar 30% .Ebru gündeme gelmek icin sacmaliyor.

11
0
yanıtYanıtla
Cancağazım:

Madem kadinlar daha cok aldatiyorsa sende bunlar dan birisisin sen süten cikma ak kaşik misin ha ayip ayip haruna öyle bir üzüldüm ki yazik deyilmi senin icinde var aldatmak ebru kocasini aldatan kadin ebru şanlli

10
0
yanıtYanıtla
Elif nur:

Butun bayanlari kendi gibi saniyor nerden biliyorsa bayanlarin daha fazla aldattigini bide belli etmiyorlarmis kendini anlatmis.

9
1
yanıtYanıtla
ahmet:

erkekleri elde etmek kolay çünkü. çabuk kanıyorlar

4
6
yanıtYanıtla
ŞİRİNCELİ:

DOĞRU SÖYLÜYOR, KENDİSİNİ ÖRNEK GÖSTERMİŞ.

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title