Haberler

    Eboue: İyi ki Galatasaray'ı Seçmişim

    Güncelleme:

    Galatasaray'da Emmanuel Eboue, sarı-kırmızılı kulübe gelişinden yabancı sınırlamasına kadar birçok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

    Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Emmanuel Eboue, sarı kırmızılı ekibi seçmekle kesinlikle doğru kararı verdiğini ifade etti.

    Sarı kırmızılılara geldiği dönemde Avrupa'nın önemli ekiplerinden teklifler aldığını belirten Eboue, TRT Spor'da verdiği demeçte, "O dönem, İtalya'dan Roma, Juventus ve Fiorentina kulüplerinden teklifler aldım. Şükürler olsun ki, Galatasaray'ı seçtim. Burada bir ailenin parçası gibiyim. İyiki o kararı vermişim." dedi.

    Fatih Terim'in kulüpteki yerinin farklı olduğunu vurgulayan 30 yaşındaki futbolcu, "Her hocanın elbette kendine has bir çalışma sistemi vardır. Fatih Terim ile 2 sene beraber çalışma şansı buldum. Bu kulübe çok şey kazandırdı. Hem şahsım hem de kulübüm adına ona tekrardan teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

    "GENÇ OYUNCULAR ÇOK ETKİLENDİ"

    Mancini ile gelen sistem değişikliğinin en çok genç oyuncuları etkilediğini ifade eden Fildişili oyuncu, "Mancini'nin de kendine has bir oyun felsefesi var. 4-4-2'den 3-5-2'ye geçmek hiç kolay olmadı. Takımdaki tecrübeli isimler çabuk adapte olurken, gençler ise bocaladı. Alışmak için sürekli beraber çalışıyoruz." açıklamalarında bulundu.

    Yedek oturmanın her oyuncuyu mutsuz edeceğini sözlerine ekleyen tecrübeli isim, "Yabancı kuralıyla başa çıkmak tabiki kolay değil. Ama önemli olan bizim, bununla başa çıkabiliyor olmamız. Burada bir aileyiz. Kim sahadaysa, elinden geleni yapacaktır. Barcelona'ya baktığımızda, tribünde olanlar bile çok mutlu. Bu yüzden dünyanın en iyisiler." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Emmanuel Eboue Galatasaray İtalya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title