Haberler

Washington DC'de 'Özgür Filistin' Gösterisi: İsrail Protesto Edildi

Güncelleme:

ABD'nin başkenti Washington DC'de düzenlenen 'Özgür Filistin' gösterisinde, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi. Göstericiler, sembolik kana bulanmış ve kefenlenmiş cansız bedenlerle İsrail'i kınadı.

ABD'nin başkenti Washington DC'de "Özgür Filistin" gösterisi yapılırken, göstericiler İsrail'i temsili kana bulanmış ve kefenlenmiş cansız bedenlerle protesto etti.

İsrail'in Gazze'ye yönelik acımasız saldırıları devam ederken, dünyanın pek çok noktasında "Özgür Filistin" gösterileri gerçekleştiriliyor. Berlin, Paris, Kanada, Polonya'nın yanı sıra ABD'nin başkenti Washington DC'de yaşayanlar da sokaklara döküldü. Washington DC'de yaşayanlar dün Washington Anıtı çevresinde bir araya geldi. İsrail karşıtı protestoda göstericiler, "Filistinli çocukların hayalleri çalındı", "Gazze'de soykırımı durdurun", "Hastaları öldürmeye son verin" yazılı pankartlar taşıdı. Gösteride, Filistin'de hayatını kaybedenler için sembolik kana bulanmış ve kefenlenmiş cansız bedenler de kullanıldı. Temsili cansız bedenlerin üzerlerine "İsrail tarafından öldürüldü" yazılı notlar konuldu. - WASHINGTON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Washington Filistin İsrail Gazze İnsan Hakları Uluslararası İlişkiler Politika Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title