Haberler

TİKA, Togo'da Kadınlara, Çiftçilere ve Yetim Çocuklara Projeler Hayata Geçirdi

Güncelleme:

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Togo'da kadınlara, çiftçilere ve yetim çocuklara yönelik üç projeyi hayata geçirdi. Projeler kapsamında yetim çocuklara eğitim desteği sağlandı, çiftçilere mahsul taşıma aracı temin edildi ve kadınlara dikiş-nakış eğitimleri verilecek atölye kuruldu.

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Afrika ülkesi Togo'da kadınlara, çiftçilere ve yetim çocuklara yönelik üç projeyi hayata geçirdi.

Afrika'nın birçok ülkesinde olduğu gibi Togo'da da yaşam standartlarının yükseltilmesine yönelik çalışmalar yürüten TİKA, yetim çocuklara eğitim alanında destek sağlayarak, okul ve kırtasiye malzemeleri temin etti. Tarım sektörüne yönelik de projeler üreten TİKA, Sokode şehrindeki çiftçilere mahsul taşıma aracı temin etti.

Kadınlara yönelik dikiş-nakış eğitimlerinin verileceği dikiş atölyesi kurulumuna destek veren TİKA, atölyeye 30 adet dikiş makinesi temin etti.

Lome şehrinde geçtiğimiz haziran ayında tamamlanan dikiş atölyesinin açılış törenine TİKA Konakri Koordinatörü Mehmet Özdemir, Türkiye'nin Lome Büyükelçiliği 3. Katibi Tevfik Yavuzer ve Ataşe Mustafa Arik, Togo Eğitim ve Kalkınma Derneği Başkanı Mahfouz Mako, yerel halk ve yetim çocuklar katıldı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı Eğitim Desteği Tarım Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title