Haberler

Rita Ora'nın Pantolonu Patladı

Güncelleme:

Genç şarkıcı Rita Ora neşeli geçen bir etkinlik sonrasında giydiği dar pantolon patlayınca neye uğradığını şaşırdı.

Bir reklam filmi için kıyafet giyen Rita Ora'nın giydiği elbise o kadar dardı ki dikiş yerinden cart diye yırtıldı. Rita Ora zor saatler geçirdi. Bu olay hemen internete düştü şimdi herkes Rita Ora'yı konuşuyor.


KAPATMAYA ÇALIŞTI AMA...

Rita Ora, geçtiğimiz gece Adidas firması için tasarladığı koleksiyonun tanıtım toplantısına katıldı. Toplantının ardından mekandan ayrılıp arabasına binerken de başına hiç beklenmedik bir kaza geldi. Ora'nın giydiği daracık pantolon tam arkadaki dikiş yerlerinden patladı. İç çamaşırı ortaya çıkan Ora, yırtık yeri elişle kapatmaya çalıştı ama başarılı olamadı. Genç şarkıcı aracına binerek uzaklaştı.

GÜNDEM OLDU

Gidiş anında böyle bir talih yaşaması ise ucuz kurtuldu şeklinde yorumlandı. Eğer programa katılım esnasında bu durum yaşansaydı daha zor anlar yaşayabilirdi. Rita Ora’nın talihsizlik yaşadığı o görüntüler internette gündemi oluşturan maddeler arasında yer alıyor.



Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Rita Ora Magazin Dünya Haberler

500

Yorumlar (1)

leyla:

yırtıldıysa yırtıldı ünlülerin herşeyi neden bu kadar önemli oluyor

2
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title