Haberler

Lefkoşa: Kıbrıslı 80'lik Nine, Aşk Kurbanı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) "Tam Gönül Defterini Kapamışken" Karşısına Çıkan Türk İşçiyle Aşk Yaşayan 80'lik Fezile Nineyi Sevgilisi Dolandırdı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) "tam gönül defterini kapamışken" karşısına çıkan Türk işçiyle aşk yaşayan 80'lik Fezile nineyi sevgilisi dolandırdı.

Kuzey Kıbrıs'ta yaşayan 4 çocuk 12 torun sahibi 80'lik Fezile İsmail Zibaoğlu kendisini "Seni gördüm çok hoşuma gittin. Sordum soruşturdum tam bana eş olabilecek birisin" diyerek "kandırdıktan" sonra dolandırdığını iddia ettiği 51 yaşındaki Hataylı işçi Bahri Ahmet Baştaş'ı polise şikayet etti.

1928 Lefkoşa doğumlu Fezile İsmail Zibaoğlu, "3 kız 1 oğlan evladımdan tam 12 tane torunum var. İlk eşim 1974'te kalp krizinden ölünce bir süre tek başıma yaşadım. Uzun yıllar Londra'da çalıştım, emekli olunca tekrar KKTC'ye döndüm. Yalnızlığa dayanamadım ikinci kez evlendim bu kocam da dayakçı çıkınca ondan da vazgeçip boşandım. Tam gönül defterimi kapatmıştım ki bu adam karşıma çıktı" dedi.

KKTC'de kaçak yaşadığını iddia ettiği Hataylı Bahri Ahmet Baştaş'ın birkaç ay önce "Seni gördüm, takip ettim çok hoş birisin, sordum soruşturdum tam bana eş olabilecek özelliklere sahipsin" diyerek kendisini kandırdığını söyleyen Fezile Nine, "İlk önceleri güzel bir birlikteliğimiz oldu daha sonraları ise evden ufak tefek şeylerin kaybolmaya başladığını fark ettim. Bir gün gitti bir araba satın aldı geldi. Benim banka da param var; her ay İngiltere'deki aylığım bankaya yatar. Bu adamla tanışmadan önce bankada 47 bin YTL param vardı. Şu an bankada 10 bin YTL param kalmış. Bu adam gitti Mercedes araba aldı 4 bin 500 YTL'ye. Ben araba kullanamam; Mercedes şimdi kapının önünde duruyor. Çalışma izni olmadığı için arabayı kendi üstüne yapamadı. Bu arada evlenmek için müracaat ettik; ancak çalışma izni olmadığı için bize gün vermediler. Bu adamı gidip polise şikyet ettim. Polise gittiğimde bileziklerim kaybolmuştu. Bu adamın dostu varmış polis onu da getirdi. Benim bilezikleri adamın dostunun kolunda görünce şok oldum" şeklinde konuştu.

"Yastığın kılıfı değişir ama insanın bahtı değişmez" diyen 80 yaşındaki nine Fezile İsmail Zibaoğlu; "Bugüne kadar 3 koca aldım; ama kaderim hep aynı oldu. Umarım bundan sonraki hayırlı çıkar. Zaten karar verdim kendimden küçük birini almayacağım. Kendi yaşıma denk birini bulup onunla evlenmek istiyorum. Bu saatten sonra yatağıma alacağım adam beni sevmeli bana anlayış göstermeli" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title