Haberler

Kraliçe Elizabeth'in torununun asgari ücretle bahçecilik yapması şaşkınlık yarattı

Güncelleme:

İngiliz Kraliyet ailesi üyelerinden Kraliçe 2. Elizabeth'in torunu Lady Louise Windsor'un saati 6.83 sterline (yaklaşık 130 TL) denk gelen bir ücrete bahçecilik yapması, duyanlarda şaşkınlığa neden oldu.

Dünyanın en zengin aileleri arasında yer alan Kraliyet ailesinin torunu Lady Louise Windsor'un yaptığı iş ve aldığı maaş gündeme oturdu.

HAZİRAN AYINDAN BERİ ASGARİ ÜCRETE BAHÇECELİK YAPIYOR

Prens Edward'ın kızı Lady Louise Windsor'un haziran ayından beri bahçecilik işiyle uğraştığı ortaya çıktı. İngiliz Daily Mail gazetesi genç kraliyet üyesinin saati 6.83 sterline (yaklaşık 130 TL) çalıştığını yazdı.

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEK

Daily Mail, üniversiteye başlayan kadar Lady Louise Windsor'un asgari ücretle çalışmaya devam edeceğini aktardı. 18 yaşındaki Windsor'un 30 milyon sterlinlik (645 milyon TL) malikanede yaşamasın rağmen asgari ücrete çalışıyor olması dikkat çekti.

"ÇOK MÜTEVAZI VE TATLI BİR KIZ"

İngiliz The Sun gazetesine konuşan bir kişi, "Ekonomik krizin büyük olduğunu biliyordum fakat asla aklımın ucuna Kraliçe'nin torunlarından birini bir bahçecilik merkezinde göreceğimi düşünmezdim" ifadesini kullandı. Kraliçe'nin torunuyla karşılaşan bir diğer vatandaş ise, "Lady Louise'i gördüğüme inanamıyorum. Emin olmak için iki kez baktım. Çok mütevazı ve tatlı bir genç kadındı" dedi.

"DİĞER ÇALIŞANLAR ONU SEVİYOR"

Bir diğer müşteri ise İngiliz basınına, "Diğer çalışanlar da onu seviyor gibiydi. Her gün begonyanızı bir kraliyet üyesinden almıyorsunuz" dedi. Kraliyet ailesi üzerine yayınlar yapan Majesty Magazine ise, "Kraliçe'nin torununun kolları sıvayarak üniversiteye gitmeden önce her genç gibi yazın işe girmesi çok güzel değil mi" yorumunu yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Asgari Ücret Dünya Haberler

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Bakmadan Geçme

Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi? Tüm zamanların en çok satan müzik albümleri hangileri?
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

500

Yorumlar (4)

ismail bey :

Koca kraliçesin, bir devlet dairesine aldıramadın mı ? Bir üst kurulun başına felan geçerdi veya şirket kurardı, devlet ihalelerini verirdin.

8
7
yanıtYanıtla
Narter Nart:

Anlayan için çok güzel bir yorum...

yanıt0
yanıt0
adem :

gerçekmi bide buna bakmak lazım :D :D

yanıt0
yanıt0
Ramcoll Ramcoll:

sonuç

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title