Haberler

Gazze: İzzettin Kassam Tugayları'ndan İsrail'e Uyarı

Hamas'ın silahlı kanadı İzzettin Kassam Tugayları'nın Sözcüsü Ebu Ubeyde, "Saldırılarımızı İsrail içine taşıyacağız; ilk hedefimiz okullar" dedi.

Hamas'ın silahlı kanadı İzzettin Kassam Tugayları'nın Sözcüsü Ebu Ubeyde, "Saldırılarımızı İsrail içine taşıyacağız; ilk hedefimiz okullar" dedi.

Medyaya yazılı olarak bir açıklama gönderen Hamas'a bağlı İzzettin Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, "Eğer İsrail, saldırılarını sürdürürse, biz de şu ana kadar hiç hedef almadığımız yerleri vuracağız. Hedefleri Siyonist işgalin sınırları içine taşıyacağız" şeklinde konuştu. İlk hedeflerinin okullar olduğunu ifade eden Ebu Ubeyde, "Eğer işgal kuvvetleri insanlarımıza karşı terörist eylemlerine devam ederse, bölgeyi bir kan denizine çevireceğiz. Ve bunun sonuçları korkunç olacaktır. Yapabileceklerimiz sınırsızdır" dedi. İsrail Gazze saldırdığından bu yana, elektrik santrali, yol, köprü ve hükümet binalarını vurmuştu.

Öte yandan Filistin yönetimi lideri Mahmud Abbas, İsrail Hava Kuvvetleri'nin sabaha karşı Filistin Başbakanı İsmail Haniye'nin ofisini hedef alan saldırısını kınayarak, "Dünya anlamalıdır ki bu çirkin ve kirli bir suçtur" dedi.

Filistin Başbakanı Haniye'nin ofisi, TSİ 02.30 sıralarında İsrail Hava Kuvvetleri tarafından vurulmuş, Haniye de olayı, "Filistin halkının sembollerinden birine yapılan bir saldırı" olarak nitelemişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title