Haberler

Beyaz Saray Sakinlerinin Büyük Derdi: Etrafta Fareler ve Böcekler Cirit Atıyor

Güncelleme:

ABD'nin devlet başkanlarının ikametgahı olan Beyaz Saray'da fareler ve böcekler cirit atmaya başladı. Yapının eski olması nedeniyle zaman zaman tuvalet taşkını ve tavan akması da yaşanıyor.

ABD'nin en önemli yönetim binalarından olan Beyaz Saray'da çok sayıda fare, hamam böceği ve karıncanın görüldüğü ve yapının eski olması sebebiyle bazı bölgelerinde tavan akıntılarının olduğu bildirildi.

TUVALETLER TAŞIYOR

Amerikan Washington post gazetesinde yer alan ve ilk olarak NBC Washington kanalının yayınladığı "Beyaz Saray tadilat tutanaklarına" dayandırılan habere göre Beyaz Saray sakinlerinin yapıyla ilgili şikayetleri bir kez daha gündeme geldi.

Habere göre Beyaz Saray'da bazı tavanların aktığı, bazı tuvaletlerin taştığı, bazı odalarda fare, hamam böceği ve karıncaların görüldüğü ve çalışanların düzenli olarak bu konularda ilgili çalışanlara tadilat talebinde bulunduğu belirtildi.

TEDBİR ALINMASI İSTENDİ

Söz konusu tadilat taleplerine göre, örneğin Beyaz Saray'ın kiler bölümüyle "Durum Odası" adı verilen özel güvenlikli odasına birçok kez farelerin girip çıktığı bilgisi paylaşıldı. Ayrıca Özel Kalem Müdürü John Kelly'nin odasında da karıncaların görüldüğü ve tedbir alınmasının istendiği belirtildi.

ŞİKAYETLER SIKLIKLA YAŞANIYOR

Beyaz Saray'ın tamir ve tadilat işleriyle Federal Kamu Binaları Hizmeti adlı kurum bünyesinde yürütülüyor ve söz konusu Beyaz Saray binalarının eski olması sebebiyle bu tür şikayetlerin sıklıkla yaşandığı ifade ediliyor.

1800'LÜ YILLARIN BAŞINDA YAPILDI

1792-1800 yıllarında yapılan ve 19. yüzyıl içinde bazı eklemelerle bugünkü halini alan Beyaz Saray, Amerikan başkanlarının ikametgahı ve yönetim mekanı olarak kullanılıyor.

Kaynak: AA / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Beyaz Saray Washington Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (16)

HIRBO:

GELSİNLER BİZİM KÜLLİYEDEN DERS ALSINLAR REİS ONLARA TÜYO VERİR

30
2
yanıtYanıtla
Truth:

Tuvalet tamiri icin birkaç ypg li getirir. 4-5 deaş lıda farerler peşinde. Abd uşakları değilmi ler? Abd nin.pislik işini yapıyorlar.

27
3
yanıtYanıtla
Kültürr:

Bu kadar mı sevmıyosun onlar bu ülkedeki milyonlarca kürdün kardeşlerdir

yanıt1
yanıt12
köse:

200 yıllık saraya hiç bakım yapmazsanız böyle olur amünimyum. İşiniz gücünüz ülkeler arası savaş çıkarmak

30
0
yanıtYanıtla
Allahta seni güldürsün:

HAHAHAHA

yanıt6
yanıt0
Isimsiz:

Sehirde, sokaklarda otellerde her yerde cirit atan fareler ve hamam bocekleri görebilirsiniz. Pis Amerika.

23
2
yanıtYanıtla
Kültürr:

Bizimki 1000 odalı ve klozeti altın kaplama pis ABD ders al?? Ama milletimiz aç??

10
15
yanıtYanıtla
Candan:

Elalemin ülkelerine demokrasi goturecegiz diye varlarini yoklarini savasmak icin insanlara eziyet icin harcamayi biliyor katil Ameriga. Ama bi tuvaletlerini actirip iki böcek ilaci slktiramiyor demek ki. :)

19
2
yanıtYanıtla
UGUR:

vah fakir amerika yapamıyor işte 1000 odalı saray

13
6
yanıtYanıtla
evren:

çünkü savaşa bütçe ayırıcam diye evinin döküntülerine göremiyorlar ondan fakir olduğundan değil

yanıt6
yanıt2
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title