Haberler

Dünya 2.'si Engelli Sporcuya Altın

Çin'de Düzenlenen Dünya Zihinsel Engelliler Yaz Oyunları'ndan Türkiye'ye Madalya ile Dönen Engelli Sporcu Nagihan Bostan, AK Parti Sinop Teşkilatı Tarafından Evinde Ziyaret Edildi. Başarılı Sporcuya AK Parti Sinop İl Başkanı Tarafından Altın Hediye Edildi.

Çin'de düzenlenen Dünya Zihinsel Engelliler Yaz Oyunları'ndan Türkiye'ye madalya ile dönen engelli sporcu Nagihan Bostan, AK Parti Sinop teşkilatı tarafından evinde ziyaret edildi. Başarılı sporcuya AK Parti Sinop İl Başkanı tarafından altın hediye edildi.

Çin'in Shanghai kentinde 1-12 Ekim tarihleri arasında yapılan Dünya Zihinsel Engelliler Yaz Oyunları'nda yüzmede 4x25 metre bayrak yarışında dünya 2.'si ve 25 metre serbestte de dünya 4.'sü olan Nagihan Bostan'a, yurdun dört bir yanından tebrik yağıyor. Başarılı sporcuyu tebrik etmek için Bostancılı köyündeki evini ziyaret eden AK Parti Sinop İl Başkanı Yakup Üçüncüoğlu ve partinin Sosyal İşler Başkanı Fatma Gündoğdu ile bazı parti üyeleri Nagihan Bostan'a Sinop'a Çin'den getirdiği ödül için teşekkür

etti.

Sosyal İşler Başkanı Fatma Gündoğdu'nun Nagihan Bostan'a bir buket çiçek verdiği ziyaret sırasında, AK Parti Sinop İl Başkanı Yuküp Üçüncüoğlu da başarılı sporcuyu küçük altınla ödüllendirdi.

Nagihan Bostan'ın dünya çapındaki başarısının kendilerini gururlandırdığını belirten Yakup Üçüncüoğlu, Bostan ailesi fertlerini de kutladı.

(SÖ-EE-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title