Haberler

Dul Bayana Kaymakam Şefkati

Ağrı'nın Hamur İlçe Kaymakamı Hüseyin Engin Sarıibrahim, Makamına Gelen Yaşlı Dul Kadına Sahip Çıkarak Ayni ve Nakdi Yardımda Bulundu.

Ağrı'nın Hamur İlçe Kaymakamı Hüseyin Engin Sarıibrahim, makamına gelen yaşlı dul kadına sahip çıkarak ayni ve nakdi yardımda bulundu.

Hamur'un Kaçmaz köyünde oturan ve 25 yıl önce eşini kaybeden Zeynep Sarı (60), Kaymakam Hüseyin Engin Sarıibrahim'in makamına gelerek yardım talebinde bulundu. Eşinin ardından evli olan oğlunun da hayatını kaybettiğini, gelininin 3 çocuğunu bırakıp kaçtığını belirten Sarı, torunlarına kendisinin baktığını söyledi. Yaşlı kadının anlattığı yaşam hikayesinden oldukça etkilenen ve yetkililere yardım edilmesi talimatı veren Sarıibrahim, "Çocukların okuması için elimizden geleni yapacağız. Bundan böyle tüm ihtiyaçlarını karşılayacağım. Kaymakamlık kapısı sizin gibi ihtiyaç sahiplerine sonuna kadar açıktır" dedi.

(İD-AG-MET-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title