Haberler

DSP Giresun İl Teşkilatı Yeni Katılımlarla Güçleniyor

Demokratik Sol Parti (DSP) Giresun İl Başkanı Fikret Kılıç, Giresun'da Son Günlerde Artan Üye Katılımlarıyla Partilerinin Güçlendiğini Söyledi.

Demokratik Sol Parti (DSP) Giresun İl Başkanı Fikret Kılıç, Giresun'da son günlerde artan üye katılımlarıyla partilerinin güçlendiğini söyledi.

Kılıç, Giresun Gazeteciler Derneği'nde düzenlediği basın toplantısında, Giresun'da partilerine son günlerde yoğun üye katılımların olduğunu belirtti. Bir hafta içerisinde başta CHP'den olmak üzere yaklaşık 160 kişinin mensubu olduğu partilerinden istifa ederek partilerine geçtiğini ifade eden Kılıç, katılımların gelecek günlerde artarak devam edeceğini kaydetti. Giresun halkının DSP'ye olan inancının arttığını, katılımların da bunun bir göstergesi olduğunu dile getiren Kılıç, "DSP'ye halkımızın yoğun ilgisi bulunmaktadır. Partimize yönelik artan yoğun katılımlarla, DSP olarak her geçen gün güçlenmeye devam ediyoruz. Katılımlar önümüzdeki günlerde de devam edecek. Gerçek demokratlar DSP'de buluşmalıdır. Çünkü Türkiye'nin DSP'ye ihtiyacı vardır" diye konuştu.

(AÇ-MU-ÖZ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title