Haberler

DP Genel Başkanı Uysal, Başkan Saatçı'ya DP Rozetini Taktı

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, DP'ye katılan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve MHP'den istifa eden belediye meclisi üyelerine düzenlenen törende rozetlerini taktı.
DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Fethiye Belediye...

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, DP'ye katılan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve MHP'den istifa eden belediye meclisi üyelerine düzenlenen törende rozetlerini taktı.

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Fethiye Belediye Başkanı Saatcı'nın DP'ye katılım töreni için Fethiye'ye geldi. Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen törene yoğun bir katılım oldu. MHP'den istifa edip DP'ye geçen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı ile belediye başkan yardımcıları Mehmet Yılmaz Cesur, Metin Taşla ile meclis üyeleri Dilek Dinçer, Mustafa Şenol, Yıldırım Özdemir, Besir Pehlivan, Alaattin Yıldırım, Ümit Ersoy, Nurkaya Gündoğdu'ya rozetlerini DP Genel Başkanı Uysal taktı.

DP Genel Başkanı Uysal, yaptığı konuşmada, hükümetin dış politikasını eleştirerek, "Ülkemiz fırtınalı bir coğrafyanın ortasındadır. Ülke bölünme ile karşı karşıya bırakılmaktadır. Yeni millet geçmişi arayışları yapılmaktadır. Demokrasi edebiyatı adına bir tiyatro oynandığını görüyoruz. Tarihi kaybeden pusulasını kaybeden gemilerden ne farkı vardır? Vatan sınırları içinde al bayrağımız dalgalandığı yerde merkezi milletten söz edilir. Bugün Hakkari'de Diyarbakır'da yapılanlar ortadadır. Bir devlet otoritesi var mıdır? Dağ başını duman almış diyerek ülkeyi içinde bulunduğu durumdan kurtarmalıyız. Bunun için siyaset yapıyoruz. Suriye ve Ortadoğu meselesinde yanlış turnasollar ortaya çıkmıştır. Orta doğu politikasında şah olacağım derken mat olmuşlardır" dedi.

Rozet takma törenine DP eski Muğla Milletvekili Mustafa Dedeoğlu, Fethiye eski Belediye Başkanı Şakir Kandönmez, eski ilçe başkanları, belde eski belediye başkanları, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüsnü Çalış, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Rozet takma töreninin ardından DP Genel Başkanı Uysal, beraberinde Belediye Başkanı Behçet Saatçı ve diğer ilgililerle Fethiye Belediyesi'ne geçti. Uysal, Belediye Meclis Salonunda meclis üyesi Nurkaya Gündoğdu'ya parti rozeti taktı. Muğla Yörük Obaları Derneği Başkanı Orhan Akçan ve Fethiye Yörük Türkmen Derneği Başkan Yardımcısı İsmail Uzunoğlu, Uysal'a Yörük şapkası takıp yağlık bağladılar, Başkan Saatçı da kilim hediye etti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fethiye Belediyesi Demokrat Parti Gültekin Uysal Behçet Saatcı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title