Haberler

Dolapdere Big Gang, Yeosu'yu Coşturdu

Güncelleme:

"Yaşayan Okyanuslar ve Kıyılar" temalı Expo 2012 Uluslararası Sergisi'nde, Türkiye etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Çok yoğun ilgi gören Dolapdere Big Gang konseri, Expo 2012 Yeosu ziyaretçilerine keyifli anlar yaşattı.

Güney Kore'nin Yeosu şehrinde düzenlenen Expo 2012 Uluslararası Sergisi'nde İkon Events tarafından gerçekleştirilen Türkiye Pavyonu ve etkinlikleri, ilgi odağı olmaya devam ediyor. 27 Haziran'da düzenlenen Dolapdere Big Gang konseri de, sergiye renk ve eğlence kattı. Konserden saatler önce etkinlik alanı önünde kuyruk oluşturan ziyaretçilere, Türkiye pavyonunda hazırlanmış olan ebru eserleri hediye edildi. Eğlenceli ve hareketli performansıyla izleyicileri büyüleyen Dolapdere Big Gang grubu ise dakikalarca ayakta alkışlandı.

EXPO 2012 Yeosu Uluslararası Sergisi boyunca sanat, kültür ve lezzet şöleni yaşatacak olan Türkiye etkinliklerinin, yaklaşık 1 milyon kişiyle buluşması bekleniyor. Alanlarında başarılı sanatçıların "Ebru", "Çini", "Hat" ve "Minyatür" performansları, ziyaretçileri geleneksel Türk sanatlarıyla tanıştırıyor. Türkiye pavyonunda görev yapan hostes, güvenlik ve temizlik görevlilerinin de kıyafetlerini tasarlayan Simay Bülbül ise Temmuz ayında "Ece" isimli koleksiyonunu Expo 2012'de görücüye çıkaracak

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güney Kore Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title