Haberler

Doğan: "Arnavutluk'a Turu Garantilemiş Gidiyoruz"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Futbolda Yüzde Yüz Konuşmanın Zor Olduğunu Ancak Arnavutluk'a Turu Garantilemiş Gibi Gideceklerini Söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, futbolda yüzde yüz konuşmanın zor olduğunu ancak Arnavutluk'a turu garantilemiş gibi gideceklerini söyledi.

Doğan, 6-0'lık galibiyetleriyle sona eren Vllaznia maçının ardından yaptığı değerlendirmede, ilk maçta işi bitirecek bir sonuç istediklerini ve bunda da başarılı olduklarını belirtti.

Vllaznia'yı İnter-Toto Kupası ilk turunda oynadığı iki maçta da izlettirdiklerini ifade eden Doğan, "Aslında çok dirençli bir takıma karşı oynadık. İyi defans yapan, süratli adamlarıyla gol arayan bir takımdı. Maç öncesi (ilk 15 dakikada gol atarsak ardından da ikinci golü bulursak mecbur açılarlar) dedik. Planlarımız tuttu. Oraya, futbolda yüzde yüz konuşmak zor ama turu garantilemiş gibi gidiyoruz" dedi.

FK Vllaznia Teknik Direktörü Mirel Joca ise maçtan sonra herhangi bir açıklama yapmadı.

Avrupa Kupaları'nda 77. randevusuna çıkan bordo-mavililer, 40 yıllık tarihindeki en farklı galibiyetini aldı. Karadeniz ekibi, Avrupa Kupaları'nda en fazla bir maçta 4 gol atma başarısı göstermişti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title