Haberler

Doğa Dostu Bir Proje!

Denizli Sümerpark AVM'nin Doluluk Oranı Yüzde 90'a Ulaştı

Global Yatırım Holding'in iştiraki Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek olan ve 107 bin metrekarelik AVM, 12 bin metrekarelik 150 yataklı tam teşekküllü hastane, 150 odalı otel ve 644 konuttan oluşan yaşam alanıyla Denizli'nin ve Ege Bölgesi'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olacak Sümerpark'ın ilk adımı dev AVM'yle atılıyor. Kipa, Tekzen, Electroworld, C&A gibi 80'in üzerinde güvenilir alışveriş markasının yanı sıra, gibi eğlence ve fast food alanlarıyla Mart 2011'de açılışı yapılacak olan Sümerpark AVM, sadece Denizli'nin değil Ege Bölgesi'nin de prestij adreslerinden biri olacak. Sümerpark AVM kiralamada şimdiden yüzde 90'a ulaşan doluluk oranıyla, cazibe merkezi haline geldi.

Gayrimenkul sektörünün saygın ismi Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, (GYO) Türkiye'nin gelecekteki yaşam alanlarına vizyon oluşturacak dev bir projeyi Denizli'de hayata geçiriyor. Pera GYO, Ege Bölgesi'nin İzmir'den sonra en önemli ihracat ve sanayi merkezlerinden Denizli'de bugüne kadar gerçekleştirilen en kapsamlı gayrimenkul projesi Sümerpark'ın ilk ayağını oluşturan Sümerpark AVM'nin kapılarını ziyaretçilerine açmaya hazırlanıyor. Kiralama çalışmaları Aks Danışmanlık tarafından yapılan Sümerpark AVM güçlü markaların yoğun ilgisiyle kiralamada şimdiden yüzde 90 doluluk oranına ulaştı.

107 bin metrekare brüt, 33 bin 500 metrekare kiralanabilir alana sahip zengin bir AVM, 12 bin metrekarelik modern hastane, 180 odalı otel ve 644 konuttan oluşan modern yaşam merkezi Sümerpark, aynı zamanda Ege Bölgesi'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğini taşıyor. Projenin ilk adımı Sümerpark AVM, Mart 2011'de düzenlenecek renkli bir açılış töreniyle hizmete girecek. İzmir– Antalya karayolu üzerinde, şehrin kalbinde yer alan Sümerpark AVM, 11 bin 751 metrekarelik hipermarket, 4 bin 500 metrekarelik yapı market, 2 bin 300 metrekarelik elektronik marketi, 2 bin metrekarelik perakende mağazasının yanı sıra giyim, ayakkabı, kozmetik, çocuk giyim, oyuncak ve gıda alanlarında 80 farklı markayla Denizli'nin liderliğini üstlenecek. Kipa Hipermarket'in ve Tekzen Yapı Market'in yanı sıra, Denizliler ile ilk defa tanışacak olan Electroworld ve C&A de, alışveriş merkezinin temel mağazaları arasında yer alıyorlar. Mothercare, Cemile, Cake House, Hayal Dünyası ve Twist gibi markalar da Denizli'de ilk kez Sümerpark AVM ile yer alacak. Eğlenceli çocuk oyun alanlarının yanı sıra konser ve şov alanları, 5D sinema keyfi, renkli restoran ve kafeleriyle de fark yaratacak olan Sümerpark AVM, açık alanlarıyla, 1670 araçlık kapalı, 280 araçlık açık otoparkıyla kusursuz bir hizmet sunacak.

Modern mimari proje

Mimari projesi Concept-i Corporate tarafından gerçekleştirilen Sümerpark AVM, 2'si yeraltında olmak üzere 4 kattan oluşuyor. Zemin katta mağazaların yanı sıra, 1056 metrekarelik alana yayılan yeme-içme bölümü ile 334 metrekarelik çocuk oyun alanı yer alıyor. Fast food katının dışında, kendi terası bulunan 4 yeme içme restoranı da ziyaretçilere hizmet verecek. Burger King gibi küresel markalarla birlikte, Şerife Bacı, Denizli Kebap gibi yerel lezzetler de aynı çatı altında yer alacak.

Doğa dostu proje

Doğaya saygılı projesiyle dikkat çeken Sümerpark AVM, yeşil alanlarıyla da öne çıkıyor. Ayrıca projenin tamamının devreye girmesinin ardından kullanılmaya başlanacak olan doğalgaz dönüşümlü elektrik jenerasyonu da hem tasarruf, hem çevreye duyarlılık sağlıyor. Sümerpark AVM, doğrudan ve dolaylı olarak yaklaşık 1000 kişiye istihdam yaratacak.

Seçkin bir hayatın kapıları açılıyor

Sümerpark projesi toplamda 98 bin 418 metrekare net arazi alanı, 228 bin metrekare brüt inşaat alanıyla, konut, hastane, otel ve alışveriş merkezinden oluşan eşsiz bir yaşam merkezi olarak, seçkin bir hayatın kapılarını açıyor. Yatırım bedeli 70 milyon dolar olan projede, konut inşaatına bu yıl içinde başlanarak, 2012 yılında ilk bloklar tamamlanacak. Konutların tamamının 3 yıl içinde bitirilmesi hedefleniyor. Otel ve hastane projesi üzerinde çalışmalar sürüyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title