Haberler

Diyarbakır: Türk Telekom Lig A

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Şiyar Mehmetoğlu, Gençlerbirliği Oftaşspor mağlubiyetiyle hedeflerinden sapmayacaklarını söyledi.

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Şiyar Mehmetoğlu, Gençlerbirliği Oftaşspor mağlubiyetiyle hedeflerinden sapmayacaklarını söyledi.

Ankara deplasmanında Gençlerbirliği Oftaşspor karşısında alınan yenilginin fazla büyütülmemesi gerektiğini belirten Başkan Şiyar Mehmetoğlu, "Bundan ne futbolcular ne de teknik heyet sorumlu tutulmayacak. Bir suç veya bir faturanın kesilme durumu varsa, kendimize aittir. Biz ne sezon öncesi yaşanan sıkıntıları ne diğer sıkıntıları mağlubiyete mazeret olarak göstermiyoruz. Takımımızın başarısı için ne gerekiyorsa, en büyük ciddiyet içerisinde yapılacaktır. Diyarbakırspor taraftarlarının ve camiasının bundan hiç şüphesi olmasın. Mağlubiyetten dolayı bir suçlu varsa, o da biziz. Diyarbakırspor camiasından ve taraftarlarından mağlubiyet için özür diliyoruz. Tek isteğimiz, bizi desteklemeye devam etsinler. Diyarbakırspor, bir mağlubiyet aldı diye hedefinden sapmaz. Biz zamanı gelince her şeyin en iyisini, en güzelini yapmış olacağız" dedi.

Öte yandan, yeşil-kırmızılı ekipte gözler, çarşamba günü deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak olan Fortis Türkiye Kupası maçına çevrildi. Yeşil-kırmızılı kulübün futbol şube sorumlusu Mahsun Akbulut, artık kupa maçını düşündüklerini belirterek, "Lig maçında mağlup olduk. Futbol 3 neticeli bir oyundur, mağlubiyet de olabilir. Biz de yönetim kurulu olarak gerekeni yapıp tedbirlerimizi alacağız. Fortis Türkiye Kupası maçına galibiyet için çıkacağız. Tur atlayarak lig maçımız öncesinde moral bulmak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title