Haberler

Diyarbakır Tekeri Patlayan Otomobil Yolcu Durağına Çarptı 4 Yaralı

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde, tekeri patlayan bir otomobilin yolun sağındaki yolcu durağına çarpması sonucu meydana gelen kazada, aralarında bir çocuk ve bir kadının da bulunduğu 4 kişi yaralandı.

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde, tekeri patlayan bir otomobilin yolun sağındaki yolcu durağına çarpması sonucu meydana gelen kazada, aralarında bir çocuk ve bir kadının da bulunduğu 4 kişi yaralandı. Ergani'den Şanlıurfa'nın Siverik ilçesine gitmekte olan ve sürücüsünün adı belirlenemeyen 63 K 5703 plakalı otomobil, bugün saat 10.00 sıralarında Çermik yolunda tekerleği patladı. Tekerinin patlaması sonucu sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki yolcu durağına çarparak şarampole devrildi. Kimsenin olmadığı durağa çarparak şarampole devrilen otomobil içerisinde, aralarında bir çocuk ile bir kadının da bulunduğu toplam 4 kişi yaralandı. Yoldan geçen araç sürücülerin haber vermesi üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları otomobilden çıkararak ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptı. Daha sonra yaralı 4 kişi, Ergani Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Kazadan hafif sıyrıklarla kurtulan küçük çocuğa ise sağlık ekibi sahip çıktı. Bir hemşire çocuğu alarak ambulans içerisinde ilk müdahalesini yaptığı küçük çocuğu sürekli kucağında taşıdığı görüldü. Trafik ekipleri, kaza ile ilgili başlattığı soruşturma ise sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Diyarbakır Ergani 3.Sayfa 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title