Haberler

Diyarbakır'da 'Öz Yönetim' Operasyonu: 13 Gözaltı

Diyarbakır polisinin gerçekleştirdiği ’öz yönetim’ operasyonunda aralarında DBP’lilerin de bulunduğu 13 kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır polisinin gerçekleştirdiği 'öz yönetim' operasyonunda aralarında DBP'lilerin de bulunduğu 13 kişi gözaltına alındı. Haklarında yakalama kararı çıkartılan 9 kişinin ise arandığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Yenişehir ilçesinde 17 Ocak'ta yaptıkları basın açıklaması ile 'öz yönetim' ilan ettikleri ileri sürülen ve aralarında DBP'lilerin de bulunduğu grup ile ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma çerçevesinde Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince bugün sabah saatlerinde çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda, aralarında DBP Yenişehir Belediyesi Meclis Üyeleri Türkan Uzan Avşin, Mehmet Ergün ile belediye çalışanı Baki Öndeş'in de bulunduğu 13 kişi gözaltına alındı. Şahıslar, ifadeleri alınmak üzere Terörle Mücadele Şubesi'ne götürüldü.

Soruşturma çerçevesinde haklarında yakalama kararı bulunan 9 kişinin ise arandığı öğrenildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Terörle Mücadele Şubesi Diyarbakır Yenişehir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title