Haberler

Divriği Demirçelikspor Kafilesi Kaza Geçirdi

Sivas Gümüşhane'ye Giden Divriği Demirçelikspor Kafilesini Taşıyan Otobüs, Gümüşhane'nin Kelkit İlçesi Yakınlarında Yan Yattı. Kazada Bir Yöneticinin Kolu Kırıldı, Bir Futbolcunun Omuzu İncindi. Hafif Yaralanan 16 Futbolcu ve Yönetici İse Ayakta Tedavi Gördü.

Sivas Gümüşhane'ye giden Divriği Demirçelikspor kafilesini taşıyan otobüs, Gümüşhane'nin Kelkit ilçesi yakınlarında yan yattı. Kazada bir yöneticinin kolu kırıldı, bir futbolcunun omuzu incindi. Hafif yaralanan 16 futbolcu ve yönetici ise ayakta tedavi gördü.

Kaza bu sabah Erzincan-Kelkit arasındaki Pöske Dağı' nda meydana geldi. Türkiye 3. Lig 2. Grubu' nda mücadele eden Gümüşhanespor ile Pazar günü oynanacak maç için Gümüşhane'ye giden Divriği Demirçelikspor kafilesini taşıyan, Osman Kara yönetimindeki 50 AL 403 plakalı otobüs, bu sabah saat 07.00 sıralarında Pöske Dağı'ndan Kelkit'e inerken, zeminin karlı oluşu nedeniyle kayarak yan yattı. Kafiledekiler yan yatan araçtan ön camı kırarak çıkabildi. 22 kişilik kafilenin bulunduğu araçta kazayı hafif sıyrıklarla atlatan 16 futbolcu ve yönetici Kelkit Devlet Hastanesi'ndeki ilk tedavilerinin ardından taburcu edildi. Kolu kırılan yönetici Sait Yıldız ile omuzu incinen futbolcu Ersan Savaş sevk edildikleri Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Tedavi altına alınan yönetici Sait Yıldız, aracın kayda kayarak yan yattığını söyledi. Savaş ve Yıldız ile birlikte Gümüşhane' ye gelen forvet oyuncusu Levent Kani ise, olay sırasında futbolcu arkadaşlarının büyük bölümünün uyuduğunu belirterek, "Ne oldu anlamadık. Otobüs aniden yan yatıp sürüklendi. Ancak ön camı kırarak otobüsten çıkabildik" dedi.

GÖRÜNTÜ SIRALAMASI:

-Yönetici ve futbolcuların hastanede görüntüleri

-Yönetici Sait Yıldız ile röportaj

-Futbolcu Levent Kani ile röportaj

HABER - KAMERA: HAYATİ YALÇIN

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title