Haberler

Direkçi Abidin Sosyal Tesisinde Sona Gelindi

Sosyal belediyecilik kapsamında yaptığı çalışmalarla vatandaşın beğenisini toplayan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, yapım aşamasında sona gelinen Direkçi Abidin Sosyal Tesisini yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Sosyal belediyecilik kapsamında yaptığı çalışmalarla vatandaşın beğenisini toplayan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, yapım aşamasında sona gelinen Direkçi Abidin Sosyal Tesisini yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Vatandaşın ihtiyaçlarına ellerinden geldiği kadar hızlı cevap vermeye çalıştıklarının altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, "Tesisimiz hizmete açıldığında bölgede yaşayan hemşehrilerimizin önemli bir eksiğini gidereceğine inanıyoruz" dedi.

"Bir sevdadır Oğuzeli"

Oğuzeli'ne yapılan her yatırımdan ayrı bir mutluluk ve heyecan yaşadığını belirten Kılıç, "Oğuzeli bizim sevdamız, geçmişimiz, bugünümüz ve yarınımız. Biz çalışmalarımızı bir sevdadır Oğuzeli anlayışı ile gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız çalışmalarla Oğuzeli'nin çehresini değiştirmek istiyoruz. İlçemizi cazibe merkezi haline getirmeye gayret gösteriyoruz.Göreve geldiğimiz günden bu yana hemşehrilerimize hizmet noktasında en iyisini yapmak için ekiplerimizle sürekli sahadayız. Çünkü Oğuzeli her şeyin en iyisini hakkediyor" ifadelerini kullandı.

"Modern bir sosyal tesis yapıyoruz"

Yapım aşamasında sona gelinen Direkçi Abidin Sosyal Tesisi hakkında bilgiler veren Kılıç, "Direkçi Abidin Sosyal Tesisimizde son rötuşlar yapılıyor. Modern bir sosyal tesis yapıyoruz. En kısa zamanda çalışmaları tamamlayarak, bölge sakinlerinin hizmetine sunacağız. Gençlerimiz yaşlılarımız, ailelerimizin faydalanabileceği aynı zamanda taziye evinin de bulunduğu bir tesis olarak inşa ediyoruz. Tesisimiz hizmete açıldığında hemşehrilerimizin önemli bir eksiğini gidereceğine inanıyoruz. Hayırlı bir iş yaptığımızı düşünüyorum hizmete girecek tesisimizin Oğuzeli halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştular.

"Böyle bir tesise ihtiyacımız vardı"

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç'a yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkür eden mahalle sakinleri ise, "Mahallemizin böyle bir tesise ihtiyacı vardı. Aileler taziyeleri olduğunda ciddi sıkıntılar yaşıyordu. Sağ olsun belediyemiz çadır gönderiyordu ama kış aylarında soğuklar gelen misafirleri etkiliyordu. Ama artık taziyesi olan vatandaş misafirlerini bu tesiste ağırlayacak" diye konuştular. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Sait Kılıç Oğuzeli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title