Haberler

Didim'de Polis Çocuklarıyla İngiliz Çocuklar Aynı Sahnede

Emniyet Müdürlüğünde görevli personelin çocukları ile ilçede yaşayan İngilizlerin çocuklarının müşterek sahne aldığı oyun beğeniyle izlendi

Aydın'ın Didim ilçesinde, Türk polis teşkilatının 166. yılı etkinlikleri kapsamında Emniyet Müdürlüğünde görevli personelin çocukları ile ilçede yaşayan İngilizlerin çocuklarının müşterek sahne aldığı oyun beğeniyle izlendi.

Didim İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çaylak'ın, İngiliz ailelerin çocuklarının polisle daha sıcak bir iletişim içerisinde olmalarını sağlamak amacıyla düzenlenmesine öncülük ettiği, "Yabancı ülke çocuklarıyla polis çocukları kültürlerin buluşmasını sağlıyor"adlı gösteri, Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi'nde sunuldu.

Gösteriyi Didim Kaymakamı Ali Katırcı, Garnizon Komutanı Yarbay Ayhan Binay, Cumhuriyet Başsavcısı Sacit Akdağ, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çaylak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz, birim amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, okul müdürleri, ilçede yaşayan İngilizler ve davetliler izledi.

İngiliz ve Türk çocukların çeşitli tiyatro ve dans gösterileri sunduğu ve birlikte şarkılar söylediği etkinlikte, polis memuru Mehmet Genç'in Didim Anaokulu öğrencisi kızı 6 yaşındaki Melike Genç de İstiklal Marşı'nın tamamını ezbere okudu.

Etkinlikte, "Çocuk Gözünde Polis" konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere de ödülleri verildi.

- AYDIN

Kaynak: AA / Yerel

Eğitim Yerel Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title