Haberler

Dha Yurt Bülteni-9

1)AMANOSLARDA PKK'YA AİT 5 SIĞINAK VE 1 ERZAK DEPOSU BULUNDUOSMANİYE'de, Amanos Dağı eteklerinde terör örgütü PKK'ya ait olduğu tespit edilen 5 sığınak ve 1 erzak deposunda, patlayıcı, araç telsizi, çok sayıda av tüfeği fişeği ile gıda ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

1)AMANOSLARDA PKK'YA AİT 5 SIĞINAK VE 1 ERZAK DEPOSU BULUNDU

OSMANİYE'de, Amanos Dağı eteklerinde terör örgütü PKK'ya ait olduğu tespit edilen 5 sığınak ve 1 erzak deposunda, patlayıcı, araç telsizi, çok sayıda av tüfeği fişeği ile gıda ve yaşam malzemesi ele geçirildi. Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı Özel Harekat Tabur Komutanlığı ekiplerince, Amanoslar bölgesinde, bölücü terör örgütü PKK'nın kış üslenmelerinin belirlenmesi, mağara, sığınak ve erzak depolarının imha edilmesine yönelik operasyonlar aralıksız sürüyor. Bu kapsamda yürütülen arama tarama faaliyetleri sırasında, bulunan 5 sığınak içerisinde, 100 gram plastik patlayıcı, 8 büyük pil ile yapılmış düzenek, av tüfeği ve buna ait 32 fişek, araç telsizi, akım ölçer, radyo, 40 metre kablo, motosiklet aküsü, 500 gram tütün, 3 kalem pil, büyük pil, içeriğinde erzak listesi yazılı not kağıdı, 5 litre sıvı yağ, 4 kilo makarna, 4 kilo bulgur, 9 kilo tuz, 2 kilo toz şeker, 600 gram tahin, tencere, tepsi, 1 çift ayakkabı, kar maskesi, 1 yağmurluk, eldiven, testere, ayakkabı tabanlığı, makas, fincan, bağ makası, çorap, 2 tişört, parka, şeffaf naylon, 2 el feneri ve 2 kilo çay ele geçirildi. Ayrıca toprağa gömülü halde bidon içerisinde 3 çift ayakkabı, 1 demir bardak, 1 fincan ve 1 bıçak ele geçirildi. Yaşam malzemeleri ve patlayıcı madde olay yerinde imha edilirken, delil niteliği taşıyan ve üzerinde iz bulunduğu değerlendirilen malzemeler  Kriminal Daire Başkanlığına gönderilmek üzere el konuldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Görüntü Dökümü

----------------------------

Askerlerin dağ eteğinde bulunan sığınağın üstünü kazması

Sığınak üstündeki taşların atılması, detay görüntüler

Ele geçirilen malzemelerin sayımı

Askerlerin emniyetli bir şekilde ilerlemesi

Askerlerin yaya olarak ilerlemesinden detay görüntüler

BOYUT: 174 MB   SÜRE: 02' 51"

Haber: İbrahim EMÜL - Kamera: OSMANİYE,

==========================================================

2)BAKAN ÖZLÜ: BİR YILDA 65 BİN ŞİRKET KURULDU

BİLİM Sanayi ve Ticaret Bakanı Faruk Özlü, son bir yılda Türkiye'de kurulan şirket sayısı 65 binin üzerinde olduğunu, kapanan şirket sayısı ise 12 bin 700 civarında olduğunu belirterek, "Kurulan şirket sayısı, kapanan şirket sayısının 5 buçuk katı. Türkiye doğru yolda, Türkiye iyi yolda, Türkiye güvenli ve istikrarlı bir ülkedir. Türkiye'de son bir yılda 65 bin şirket kurulmuştur" dedi.Siemens'in Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki Alçak Gerilim Şalt Cihazı Fabrikası'nın açılışına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Siemens AG Yönetim Kurulu Üyesi Klaus Helmrich, Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Gelis ve davetliler katıldı. Bakan Faruk Özlü törende yaptığı konuşmada, 4'üncü çeyrekte yüzde 7'nin üzerinde bir büyüme beklediklerini belirterek, "2017 yılı içerisinde Türkiye'nin elde ettiği büyüme oranları, ihracatta kat ettiği mesafe ve sanayi 4.0'a uyum noktasındaki çabalarımız bizim bu yöndeki kararlılığımızı net olarak gösteriyor. Türkiye bütün olumsuzluklara, komşu ülkelerdeki istikrarsızlıklara ve manipülatif bir takım oyunlara rağmen asla içe kapanmadan, her zaman ufukların ötesini hedefleyerek, vizyonunu büyüterek yoluna devam edecek. Bu noktada uluslararası iş birliği faaliyetlerini, uluslararası entegrasyonu son derece önemsiyoruz, büyük önem veriyoruz. Bir takım siyasi nedenlerle Türkiye'yi baskı altına almaya çalışanlar, yanlış yapıyorlar. Türkiye ekonomisi gerçekten büyük bir trend yakaladı, iyi bir ivme yakaladı ve bakın 2017 yılı içerisinde hem birinci çeyrekte, hem ikinci çeyrekte, hem de üçüncü çeyrekte büyük büyüme oranları kaydettik. 5.1, 5.3 ve en son 11.1 bunların ortalamasını aldığımızda Türkiye ekonomisi yaklaşık ortalama olarak ilk üç çeyrekte yüzde 7'nin üzerinde 7.3 mertebesinde bir büyüme kaydetti. Yine 4'üncü çeyrekte de 7'nin üzerinde bir büyüme oranı bekliyoruz" diye konuştu

Açılan fabrikanın Türkiye'nin ihracatında önemli bir rol üstleneceğini ifade eden Bakan Özlü, şöyle konuştu:  "Açılışını yapacağımız fabrika Türkiye için, Türk teknolojisi için büyük önem taşıyor. Siemens fabrikasının yatırım tutarı 9.3 milyon Euro, toplam yatırım tutarı ise 65 milyon Euro. 4 ayrı ana ürün grubunda yıllık 30 milyon adet üretim yapılacak. Üretimin yüzde 40'ı da ihraç edilecek. 450 kişiye doğrudan istihdam sağlanacak. Tüm bu rakamlar memnuniyet vericidir. Bu gün itibari ile Türkiye'de 762 Ar-Ge, 138 tasarım merkezi olmak üzere toplam 900 adet Ar-Ge ve tasarım merkezine ulaştık. Bunlar bizim devlet olarak açtığımız merkezler değil, bunları özel sektör şirketlerimiz açıyor. Biz de bu merkezleri açanlara teşvikler, destekler, vergisel indirimler sağlıyoruz. Bu rakamın önemli bir kısmını da 2017 yılı içerisinde gerçekleştirdik. 2017 yılının başına kadar açılan Ar-Ge merkezlerinin toplamından daha fazla sayıda açılan Ar-Ge tasarım merkezini 2017 yılı içerisinde açtık. İnşallah yakın bir zamanda bininci ARGE tasarım merkezimizin müjdesini vereceğiz. Son bir yılda Türkiye'de kurulan şirket sayısı 65 binin üzerinde, kapanan şirket sayısı 12 bin 700 civarında. Yani kurulan şirket sayısı, kapanan şirket sayısının 5 buçuk katı, dolayısıyla Türkiye doğru yolda, Türkiye iyi yolda, Türkiye güvenli ve istikrarlı bir ülkedir. Türkiye'de son bir yılda 65 bin şirket kurulmuştur"

Konuşmaların ardından Bakan Özlü ve beraberindekiler fabrikayı gezerek incelemelerde bulundu.

Görüntü Dökümü

------------------------------

Açılış töreninden görüntü

Bakan Özlü'nün konuşması

Bakan Özlü'nün fabrikayı gezmesi

Detay

HABER: Uğur AYDIN- KAMERA: Dinçer AKBİR

GEBZE(Kocaeli), -

===========================================================

3)BU OTOMOBİL, 1 LİTRE BENZİN MALİYETİNE 335 KİLOMETRE YOL GİDECEK

NİĞDE Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin 100 bin lira maliyetle yaptığı elektrikli otomobilin, 1 litre benzin maliyetine 335 kilometre yol alabilecek kapasiteye ulaştığı bildirildi. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Mühendislik Fakültesi öğrencileri tarafından daha önce geliştirilen elektrikli otomobilin bu yıl 24 öğrenci ile yarışmalara hazırlandığını söyledi. Otomobilin tanıtım toplantısına katılan Rektör Kar, yapılan aracın geçen sene 51 üniversite arasındaki yarışmada 17'nci  olduğunu hatırlattı. Kar, "Bu yıl millileştirme ve yerlileştirme çabalarını biraz daha verimliliği artırarak daha iyi bir derece alması için arkadaşlarımıza destek olmaya çalışacağız. Buradaki asıl amacımız öğrencilerimizin teoride öğrendiği bilgileri pratiğe yansıtabilmeleri. Böylece sanayinin ihtiyaç duyduğu öğrenciler için elimizden gelen desteği vereceğiz. Yani amacımız öğrencilerimizin daha iyi bir mühendis olarak yetişmesi. Bu kapsamda geçen yıl bu aracımızı geliştiren arkadaşlarımız bu yıl insansız hava aracı geliştirmeye ve onunla TÜBİTAK'ın geliştirdiği yarışmalara katılacaklar. Bu yıl ise yeni bir ekip bu aracı geliştirmeye çalışıyor burada asıl amacımız Türkiye'de yerli otomobil üretme gayreti ve çabası var, bu konuda Cumhurbaşkanımızın da çok büyük desteği var, baştan beri teşvik ediyor. Türkiye'nin katma değeri yüksek mal üretimine geçebilmesi için bu çok önemli. En azından buradaki öğrencilerimizin de elektrikli otomobilin, nasıl işlediği mekanizmasının nasıl olduğu, yani bu tecrübe ile yetişmiş olmaları gelişecek olan sektöre de hazır birer mühendis olmalarına katkıda bulunacak" dedi.

Proje Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Remzi İnan ise aracı daha iyi bir hale getirmek için 24 öğrenci ile araç üzerinde çalıştıklarını söyledi. Aracın 335 kilometre olan Niğde'den Ankara'ya 1 litre benzin fiyatına gidebilecek kapasitede olduğunu vurgulayan İnan araçla ilgili şu bilgileri verdi:

"Bu sene amacımız aracımızı hem hafifletip, batarya ve sürücü sistemine müdahale etmeye çalışma olacak. Özelikle batarya yönetim sistemini yerlileştirip kendimizin tasarladığı donanım ve yazılımla beraber motorun ne kadar elektrik tüketeceğini hangi grupların aktivasyonunu sağlanacağını ya da hangi grupların kapanacağını motor sürücülerinden gelen bilgilere göre okunup tekrar değerlendirilip geriye enerji basılmasına yönelik bir çalışmamız olacak. 1 litre benzinin maliyetine Niğde'den Ankara'ya gidebilecek durumda araç. 5.5 liraya Ankara'ya hemen hemen gidecek kapasiteye sahip bir araç. Saatte hızı ise 110 kilometreye kadar çıkıyor."

Görüntü Dökümü

-----------------------

-Araçtan genel görüntü

-Araç hareket ederken detay görüntü

-Araç içerisinden detay görüntü

-Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar'ın açıklaması

-Proje Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Remzi İnan'ın açıklaması

Süre: 4 '12"    Boyut: 277 MB

Haber-Kamera: Ali KADI/NİĞDE,

======================================================

4)MUHASEBE BÜROSUNDA GAZ SIKIŞMASI PATLAMASI: 1 YARALI

BURSA'nın İznik ilçesinde, muhasebe bürosunun mutfağındaki tüpten sızan gaz, ocağın yakılmasıyla birlikte patladı, iş yeri sahibinin oğlu yaralandı.

Olay, sabah saatlerinde, Selçuk Mahallesi Selçuk Sokak'ta, Mustafa Çelik'e ait muhasebe bürosunda meydana geldi. Mutfakta dün akşam açık unutulan tüpten sızan gaz, iş yerine doldu. Sabah büroya gelen oğul Hakan Çelik, ocağı yakmak isterken, patlama meydana geldi. Çelik, patlama nedeniyle yüzünden ve kollarından yaralandı. Esnafın haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi, Çelik'i ambulansla İznik Devlet Hastanesi'ne götürdü. Vücudunda ikinci derece yanıklar oluştuğu belirlenen Hakan Çelik, Bursa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. İhbarla olay yerine gelen itfaiye ekibi ise çevrede güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Halil ATAŞ/İZNİK (Bursa), (DHA

==========================================================

5)REKTÖR YARDIMCISININ ACI GÜNÜ

BURDUR Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karaca'nın bir süredir tedavi gören kızı Fatma Şeyma Karaca (23) yaşamını yitirdi. Karaca'nın cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi. MAKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karaca'nın kızı MAKÜ Veteriner Fakültesi ikinci sınıf öğrencisi Fatma Şeyma Karaca, kemik kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü Antalya'daki özel bir hastanede dün gece yaşamını yitirdi. Şeyma Karaca için Burdur Ulu Cami'de bugün öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. Törene, Vali Şerif Yılmaz, Garnizon Komutanı Albay Hakan Tutucu, Tırtıllı Araç Sürücü Alay Komutanı Albay Aytaç Tokçalar, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Orhan Kılınç, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Başgül, Emniyet Müdürü Arif Çankal, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, akademisyenler, öğrenciler ve Karaca ailesinin yakınları katıldı. Şeyma Karaca'nın cenazesi kılınan namazın ardından Sultandere Mezarlığında toprağa verildi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karaca, geçen yılki törende kızına veteriner önlüğü giydirmişti.

Görüntü Dökümü

--------------

Mehmet Karaca'ya taziyede bulunanlar

Cenaze namazı

Cenazenin gidişi

Geçen yıl Rektör Yrd. Karaca'nın kızına önlük giydirmesi (arşiv)

Detay

(Haber- Kamera Mesut MADAN/BURDUR,

========================================================

6)KAYSERİ YERALTI ÇARŞISI'NA MÜZİK BASKINI!

KAYSERİ'nin Yeraltı Çarşısı'nda, Müzik Yapımcıları Meslek Birliği (MÜYAP) avukatları, polisle birlikte esnafı gezerek, müzik dinlenen işyerlerini denetledikleri ve aynı zamanda uyardıkları ifade edildi. Polis ekiplerinin, çarşıda çalınan müziklerin telif hakkı konusunda esnafı uyarmasının ardından esnaf, iş yerlerinde çaldıkları müziği kapattı. Çarşının Dernek Başkanı ise "Çarşı ruh gibi oldu. Şu an çarşıya giren vatandaşlar da kendini boşlukta hissediyor. Buna çözüm bulacağız" dedi. Kayseri'nin Yer altı Çarşısı'nda, polis müzik denetimine çıktı. Kısa adı MÜYAP olan Müzik Yapımcıları Meslek Birliği avukatlarının, polisle birlikte esnafı gezerek, müzik çalan işyerlerini uyardığı ifade edildi. Sabah saatlerinde çarşıya gelen ekiplerin, iş yerlerini tek tek gezerek konuyla ilgili bilgi verdikleri ifade edildi. Ekiplerin bilgisayardan, televizyondan, telefondan müzik çalan işyeri sahiplerini dinlenen müziklerin telif hakkı konusunda esnafı uyardığı belirtildi. Ekiplerin, "Çaldığınız müziklerin telif hakkını ödemeniz lazım. Yoksa mahkeme kararı ile yaptığınız suçö uyarısında bulundukları dile getirildi. Bu yönde yapılan uyarının ardından çarşıda çalan müzikler de kapatıldı. Sessizliği hakim olduğu çarşıda esnaf uygulama karşısında şaşırdıklarını belirtti. Yıllardır çarşıda müzik çalınıyordu, bir şey diyen yoktu diyen esnaflar, uygulama sonrası ceza yememek için müziği kapattıklarını söyledi.

"TELİF HAKKI OLMADAN ÇARŞIDA MÜZİK ÇALMAK YASAKö

Kayseri Yeraltı Çarşısı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Salih Gülay ise yapılan uyarının ardından esnafların çaldıkları müzikleri kapattıklarını ve çarşının da bu nedenle ruh gibi olduğunu belirtti. Ekiplerle yaptıkları görüşmelerde işyerlerinde telif ücreti ödemeden müzik çalınamayacağını ve çalan esnafın da cezalarla karşı karşıya kalacağının kendilerine iletildiğini dile getiren Gülay, "Çarşımızda 'savcılık kararıyla polis ekipleri müzik denetimi' var diyerek denetim yaptı. Polislerden sorduğumuzda kullanım, telif hakkı ile alakalı esnafın açık müzik dinlemesi ya da Youtube, televizyon ya da internetten de müzik çalmanın, dinlemenin işyerlerinde yasak olduğunu ve avukatlar aracılığıyla da bu durumu bazı esnaflarda tespit ettiklerini belirtiler. Bu nedenle çarşıda denetim yapıldığını, esnafların uyarıldığını ve tekrarlamaları halinde esnaflara cezai işlem yapılacağı söylendiö diye konuştu.

"ŞU AN ÇARŞIYA GİREN VATANDAŞLAR DA KENDİNİ BOŞLUKTA HİSSEDİYORö

Çarşıda müzik olmayınca sıkıntının olduğunu ve bu konuda orta yol bulmak için gayret göstereceklerini kaydeden Gülay, şunları söyledi: "Yetkililerden de hassas davranmaların istiyoruz. Müzik olmayınca sıkıntı oluyor. Yasadan dolayı biz de dernek olarak çarşıya müzik veremiyoruz. Şu an çarşıya giren vatandaşlar da kendini boşlukta hissediyor. Müziği seven topluluğuz ve özellikle alışverişte müzik ihtiyaç. Biz dernek olarak gerekli yerlerle görüşeceğiz. Müziğin çarşıda yeniden çalınması için bir paket almayı düşünüyoruz. ya dernek olarak ya da esnaflarımız bireysel olarak. Bu konuda görüşmeler yapacağız. Bir paket alarak çarşıda yeniden müzik çalınmasına yönelik çalışma yapacağızö Esnaflardan Mustafa Kaman ise polislerin sabah geldiğini ifade ederek, "Telif hakkını biz bilmiyorduk, almadığımız için de polisler savcılık kararı ile geldiler ve denetlediler. O an müzik çalmadığımız için de cezai işlem uygulamadılar ve uyardılar. MÜYAP'tan telif hakkı almamız lazımmış. Örneğin bizim dükkan için yıllık telif hakkının 1-2 Bin TL civarında olduğunu söyledilerö dedi. Diğer yandan telif hakkı almadan ticari alanlarda müzik çalınmasına yönelik davalarda bazı illerde esnaflara mahkemece 10 ay hapis cezası verildiği ve bu cezanın daha sonra 6 Bin TL para cezasına çevrildiği belirtildi.

Görüntü Dökümü

------------------------

-Yeraltı Çarşısı Derneği Başkanı Salih Gülay'ın açıklamaları

-Esnaflardan Mustafa Kaman'ın açıklaması

-Çarşıdan görüntüler

-Detaylar

Haber/Kamera: Cafer ZENGİN/KAYSERİ,

DV 1 dosya 3 dakika 40 saniye / 152 MB

===========================================================

7)2 ÇOCUĞU VURAN SİLAH 'ÖLDÜRMEYE ELVERİŞSİZ' ÇIKTI, 7.5 YIL HAPİS CEZASI ALDI

ERZURUM'da evinin penceresinden havalı tabancayla ateş ederek, sokakta oyun oynayan iki çocuğu yaraladığı için 30 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Ömer Murat Akçay, silahın öldürmeye elverişsiz çıkması nedeniyle 7.5 yıl hapis cezasına mahkum edildi.

Olay, 19 Haziran günü saat 18.30 sıralarında, Erzurum'un merkez Palandöken ilçesi Adnan Menderes Mahallesi'nde meydana geldi. Ömer Murat Akçay (27), oturdukları apartmanın 4'üncü katındaki evinin penceresinden havalı tabancayla iddiaya göre, sokaktaki kola şişesine ateş etti. Hedefi tutturamayan Akçay, karşı apartmanın önünde oynayan Sümeyye Boz (4) ile İkra Kaya'yı (6) yaraladı. Annelerinin atletlerindeki kanı görmesiyle durumları fark edilen iki çocuk, ambulansla Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çocukların yaşadığı apartmanın karşısında oturan ve bu tür silahları kullanan Ömer Murat Akçay, polis ekiplerince gözaltına alındı. Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Güngör Akçay ile Prof. Dr. Müfide Akçay'ın oğlu Ömer Murat Akçay, polise verdiği ilk ifadede, avcılık belgesi olduğunu söyledi. Akçay, "İftar saati canım sıkıldı. Tabanca ile ateş edesim geldi. Sokakta duvarın üstünde kola şişesi duruyordu. Bir el ateş ettim, vuramadım. Sonra bir el daha ataş ettim, şişeyi vurdum. Bu arada bahçenin içinde çocukları gördüm; ama ben, onlara ateş etmedim" diye konuştu.

AİLELER ANNENİN MANEVİ DESTEĞİ NEDENİYLE ŞİKAYETÇİ OLMADI

Evinde havalı tabanca ve 2 kutu saçma ile birlikte gözaltına alınan Akçay, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tepkiler üzerine yeniden gözaltına alınan Akçay, geçen 23 Haziran'da tutuklanarak, cezaevine konuldu. Akçay hakkında Erzurum 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan iki çocuğa yönelik toplam 18 yıldan 30 yıla kadar hapis cezası talep edildi. İddianamenin kabul edilmesinin ardından Akçay, yaklaşık 4 ay sonra geçen 18 Ekim'de tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi. Çocukların aileleri, sanık Akçay ile doktor olan annesinin manevi anlamda yanında oldukları için şikayetlerinden vazgeçti. Erzurum 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde geçen 6 Aralık'ta görülen celsede duruşma savcısı mahkemeye sunulan mütalaada  Akçay'ın kullandığı silahın ateşsiz olduğu, Adli Tıp'tan gelen raporda silahın öldürmeye elverişli olmadığı belirlenince suçun vasfının değişerek, 'kasten yaralamaya' dönüştüğü belirtildi. Cumhuriyet savcısı, sanığın her iki çocuğa yönelik eylemi için toplam 3 yıldan 9 yıla kadar hapsini talep etti.

Erzurum 1'nci Ağır Ceza Mahkemesinde bugün görülen karar duruşmasına tutuksuz sanık Ömer Murat Akçay katılmazken, sanık ve çocukların avukatı hazır bulundu. Mahkeme heyeti, Ömer Murat Akçay'ı her bir çocuğa yönelik 'kasten yaralama' eylemi için 3 yıl 9 ay hapis cezasına mahkum etti. Toplam 7 yıl 6 ay hapis cezası alan Ömer Murat Akçay'ın cezası onanırsa yeniden cezaevine girecek.

Hümeyra PARDELİ/ERZURUM,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Amanos Dağı Türkiye Akçay PKK Politika Güncel Haberler

İsrailli temsilci, Birleşmiş Milletler'in Filistin kararını imha makinesine attı

İsrailli temsilci, Birleşmiş Milletler'in Filistin kararını imha makinesine attı

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title