Haberler

Dha Yurt Bülteni-5

Orgeneral Hulusi Akar, Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığı'ndaki askerlerle bayramlaştı Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kuvvet Komutanları ile beraber Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığı'na giderek buradaki askerlerin ve güvenlik korucularınınbayramını kutladı.

Orgeneral Hulusi Akar, Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığı'ndaki askerlerle bayramlaştı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kuvvet Komutanları ile beraber Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığı'na giderek buradaki askerlerin ve güvenlik korucularının

bayramını kutladı. Akar, Siirt Devlet Hastanesine geçerek terörle mücadelede yaralanan güvenlik korucularımıza geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Görüntü Dökümü

-------------------

-Bayramlaşma töreninden görüntüler

Haber-Kamera: SİİRT

=====================================

Bakan Bozdağ: Kılıçdaroğlu'nun cezaevi iddiası iftiradır

ADALET Bakanı Bekir Bozdağ, Enis Berberoğlu için Maltepe Cezaevi'nde bir gün önce hazırlık yapıldığına ilişkin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun aldığı duyum üzerine Adalet Yürüyüş sırasında yaptığı açıklamadaki iddiasını çok sert bir dille yalanladı. Bozdağ, "Bu açık bir yalan, daha da ötesi açık bir iftiradır. Vatandaşı tahrik etmek için yapılan bir iftiradır" dedi.

Bakan Bozdağ, bayramın ikinci günü Yozgat'ın ilçelerini ziyaret edip, vatandaşların bayramını kutladı. Öğleden önce Aydıncık ve Çekerek ilçelerini gezen Bakan Bozdağ, daha sonra ise Kadışehri ilçesini ziyaret etti. CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu için Maltepe Cezaevi'nde bir gün önce hazırlık yapıldığı iddiasını çok sert bir dille yalanlayan Bakan Bozdağ', konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Kılıçdaroğlu bugün 'Maltepe cezaevinde hazırlık yapılıyor diyor,ne kadar ceza alınacağı belli Maltepe Cezaevi'nde ona göre hazırlık yapılıyor' diyor. Güya Enis Berberoğlu hakkındaki ceza için, çıkmadan cezanın ne olacağını bilindiğini ifade ediyor. Bakın buradan çok net ifade ediyorum. Sayın Kılıçdaroğlu milletin gözünün içine baka baka yalan söylüyor. Yalan söylüyor ama yalanı söylerken de yüzü kızarmıyor. Böyle bir şey yok böyle bir şeyin olması da mümkün değil. Bu açık bir yalan daha da ötesi açık bir iftiradır. Vatandaşı tahrik etmek için yapılan bir iftiradır. Berberoğlu hakkındaki mahkeme kararından kamuoyunun sonradan haberi olduğu gibi Adalet Bakanlığı'nın ve Ceza Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün haberi oldu. Birisi ceza alırken veya cezası ile birlikte tutuklandıktan sonra nereye konacağını ceza ve tevkif evleri genel müdürlüğü karar verir. Sayın Berberoğlu'nun nereye konulacağına hakkında çıkan karardan sonra karar verilmiştir. Türkiye cezaevlerinde olmayan şeyleri varmış gibi göstermek ana muhalefet liderine yakışmaz. Ben buradan kendisine kendi diliyle sesleniyorum. Bu iftirayı ispat edemezsen o zaman namus ve şerefli bir adamım diyerek toplumun içinde gezme. Sen İspat et biz o zaman gereğini yapalım. Sayın Berberoğlu Maltepe olduğu gibi Silivri'ye de konulabilirdi, milletvekili olduğu için Ankara'ya da gönderilebilirdi. Bu yalandan öte bir iftiradır. "

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Bakan Bozdağ'ın Kılıçdaroğlu'nun iddiasına ilişkin cezaevi açıklaması

Haber-Kamera: Harun GÖKÇEOĞLU / YOZGAT,

=============================================

'Foseptik kurbanları son yolculuklarına uğurlandı' haberine ek görüntü

Görüntü Dökümü

---------------------------

Erol karakuşun cenaze arabasından tabutunun alınarak evine götürülmesi

Güvenlik önlemi alan jandarmalar

Tabutun evden çıkarılıp yıkama arabasına götürülmesi

Haber: Bekir KARAKOCA-Murat KİBRİTOĞLU-Salih ÜÇTEPE  -Kamera: Uğur SELÇİK/ADANA,

===================================================

Diyarbakır'da polis, halkı sokağa döken tacizciyi arıyor

DİYARBAKIR merkez Bağlar İlçesi'nde dün akşam 6 yaşındaki kız çocuğuna taciz iddiasıyla halkın sokağa dökülmesine neden olan olayla ilgili polisin soruşturması ve taciz şüphelesinin aranma çalışmaları sürüyor.

Merkez Bağlar İlçesi Yunus Emre Mahallesi Nükhet Coşkun Caddesi'nde bulunan Kazım Karabekir Ortaokulu bahçesinde 6 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiaları üzerine dün gece yarısına kadar yüzlerce vatandaş, okul önünde polis ile karşı karşıya geldi. Polis, kalabalığı biber gazıyla müdahale ederek dağıtmak zorunda kaldığı olay ile ilgili yaptığı inceleme ve araştırmada, şüpheli kişinin eşkali belirlendi.

Güvenlik nedeniyle küçük kızın ve ailesinin adı  açıklanmazken, tacizci kişinin 20'li yaşlarda, esmer, kirli sakallı ve uzun boylu olduğu belirlendi. Şüphelinin kolunda 'Murat' yazılı dövme olduğu belirtildi. Okulun ve güzergahtaki bir çok güvenlik kameralarını da incelemeye alan polis, söz konusu taciz şüphelisini yakalamak için çalışmasını sürdürüyor.

Görüntü Dökümü

-----------------------

-Kazım Karabekir Ortaokulu bahçesinden görüntüler

-detaylar

(GEÇİLEN GÖRÜNTÜ)

-Okulun giriş

-Okulun kapısı

-Güvenlik önlemi alan polis

-Zırhlı araçlar

-Öfkeli vatandaşların polisle tartışması

-Yolun trafiğe kapatılması

-Genel ve detay görüntüler

----------

Kadınların yolda oturması

Kalabalığın polise taşlı maytaplı saldırısı

Atılan bir maytabın patlama anı

Polisin gazlı müdahalesi

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: DİYARBAKIR, -

================================================

Marmara Ereğlisi'nde sahiller tatilcilerle doldu

TEKİRDAĞ'ın Marmara Ereğli İlçesi'ne bağlı Sultanköy mahallesindeki sahil, tatilcilerle doldu, taştı. Sıcak havadan bunalan tatilciler, denize girerek serinledi.

Marmara Denizi'ne kıyısı olan Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi İlçesi'ne bağlı Sultanköy Beldesi sahilleri 3 günlük Ramazan Bayramı tatili nedeniyle doldu. Hava sıcaklığının 30 dereceyi aştığı beldede tatilciler sabahın erken saatlerinden itibaren denizin keyfini çıkarmak için sahillere akın etti. Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı CHP'li İbrahim Uyan, bayram tatili nedeniyle yoğunluk olduğunu belirterek, "Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi birde buna bayram tatili eklenince vatandaşlar bayramlaşmalarını yapıp hemen sahillere akın etti. Şuan için oldukça yoğun bir gün yaşıyoruz. Ben vatandaşlarımızdan özellikle şunu istiyorum. Lütfen çevremizi temiz tutalımö dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Sahilden görüntü

-Vatandaşlarına denize girmesi

-Kumsaldan görüntü

-Denize gelenlerden görüntü

Haber-Kamera: Mehmet YİRUN/MARMARA EREĞLİSİ(Tekirdağ),–

=========================================================

Gaziantep'te, CHP'de bayramlaşma

CUMHURİYET Halk Partisi Gaziantep İl Teşkilatı'nda bayramlaşma programı düzenlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanlığı'nda Ramazan Bayramı'nın 2'nci gününde düzenlenen bayramlaşma programına; CHP İl Başkanı Hayri Sucu, Kadın kolları üyeleri, ilçe teşkilatı üyeleri ve partililer katıldı. Partide bir araya gelen CHP'liler sıraya girerek birbirleriyle bayramlaştı.

Bayramın ülkeye birlik ve beraberlik  getirmesi temennisinde bulunan CHP İl Başkanı Hayri Sucu, "Tüm Gazianteplilerin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Bayramın ülkemize birlik, beraberlik ve huzur getirmesini diliyorum. Bugün partililerimizle il başkanlığımızda bir araya gelerek bayramlaştık. Gördüğünüz gibi coşkulu bir bayramlaşma oldu" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------

CHP İl Başkanlığı

Partililerin bayramlaşması

Hayri Sucu'nun konuşması

Genel ve detay görüntüler

Haber -Kamera: Ahmet ÖZER-GAZİANTEP-DHA)

================================================

Gaziantep'te MHP'liler bayramlaştı

GAZİANTEP'te, MHP İl Başkanlığı'nda bayramlaşma töreni düzenledi.

Bayramlaşma törenine; Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan ve partililer katıldı. Partililerin bayramlaştığı törende konuşan İl Başkanı  Muhittin Taşdoğan, Ramazan Bayramı'nın Türk ve İslam dünyasına huzur getirmesi temennisinde bulundu. Ramazan Bayramı'nın Türk ve İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşının sona ermesine vesile olmasını dileyen Taşdoğan, "Oruçlarımızı tuttuk, ibadetlerimizi yerine getirdik ve Ramazan ayını uğurladık. Çok şükür Ramazan bayramına kavuştuk, il binamızda partililerimizle bayramlaşıyoruz, bayramlaşmamız coşku içerisinde geçiyor. Bu bayram inşallah Türk ve İslam dünyasına huzur getirir" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------------

Bayramlaşma

Muhittin Taydoğan ile röp.

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Ahmet SOYDOĞAN-GAZİANTEP-DHA)

================================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Hulusi Akar Gaziantep Siirt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title