Haberler

Dha Yurt Bülteni - 21

Hatay'a şehit ateşi düştüIRAK'ın kuzeyinde PKK'lı teröristlerin roketatarlı saldırısında şehit olan uzman çavuş Bilal Türkmen'in Hatay'ın Payas İlçesi'ndeki ailesine acı haber ulaştı.

Hatay'a şehit ateşi düştü

IRAK'ın kuzeyinde PKK'lı teröristlerin roketatarlı saldırısında şehit olan uzman çavuş Bilal Türkmen'in Hatay'ın Payas İlçesi'ndeki ailesine acı haber ulaştı.

Şehit Uzman Çavuş Bilal Türkmen'in şehit olduğu haberini, Karbeyaz Mahallesi'nde oturan ailesine Payas Kaymakamı Polat Kara ve askeri yetkililer verdi. Acı haberi alan Türkmen ailesinin fertleri, gözyaşlarına boğuldu. Türk bayraklarının asıldığı şehit evi, taziyeye gelen yakınları ve komşularıyla dolup, taştı.

Şehit uzman çavuş Bilal Türkmen'in, yarın, cuma namazının ardından yapılacak törenle son yolculuğuna uğurlanması bekleniyor.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber: Sedat İSKENDEROĞLU- Ramazan ÇELİK/PAYAS (Hatay), -

=======================================

Suç makinesi hırsız, tutuklandı

Kayseri'de 11 hırsızlık olayının şüphelisi olarak aranan, aynı suçtan çok sayıda kaydı bulunan 42 yaşındaki Murat İ., yakalanıp, tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, il genelinde son 5 ayda 11 farklı adreste hırsızlık olayının faili olarak aranan Murat İ.'yi merkez Melikgazi İlçesi Eski Sanayi 8. Cadde'de fark etti. Ekipler, kısa süreli kovalamacının ardından Murat İ.'yi gözaltına aldı.

Ağrı'daki bir hırsızlık olayı nedeniyle hakkında 2 yıl, 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Murat İ., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Murat İ., savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Murat İ.'nin daha önceden aynı suçtan 22 kaydının bulunduğu belirtildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------------

Hırsız'ın adliyeden çıkarılışı

Diğer detaylar

Haber-Kamera: Yasin DALKILIÇ/ KAYSERİ, DHA)

=======================================

Rally Halikarnassos için start verildi

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde her türlü arazi aracının katılımıyla gerçekleşecek 'Rally Halikarnassos' yarışı için start verildi.

Transanatolia Rally Raid ve TR Extreme tarafından Bodrum Belediyesi ile Çağdaş İnşaat'ın destekleriyle düzenlenen 'Rally Halikarnassos' yarışı, Bodrum Belediye Meydanı'nda düzenlenen magazin startıyla başladı. Uluslararası Rally organizasyonları arasında yerini kanıtlamış olan organizasyon, Bodrum ve Gökova Körfezi çevresinde gerçekleşecek.

Muğla Valisi Esengül Civelek, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon, Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, startı birlikte verdi. Hollanda, İngiltere ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden ekiplerin de katılacağı yarışmada 88 sporcu, 66 araç ile 551 kilometrelik parkurda 4 gün boyunca mücadele edecek.

Başkan Kocadon, yarışların ilçede 12 ay turizme büyük katkı sağladığına ve turizmde çeşitlilik yarattığına dikkat çekti.

Transanatolia Rally Raid Genel Koordinatörü Burak Büyükpınar ise, "Rally Halikarnas startını veriyoruz. 88 yarışmacımız var, 66 yarış aracı start alacak. Kısa bir sıralama etabı var, 7 kilometrelik. Sıralama etabıyla, yarın gerçekleşecek yarışın da sıralaması belirlenecek. Tamamen arazi özellikli bir yarışma. 3 gün sürecek ve 551 kilometre yol kat edecekler. Yarışmacılar 337 kilometresinde zamana karşı yarışacak. Bodrum ve Gökova Körfezi çevresinde yarışılacak. 19 Kasım'da yarışlar yine Bodrum'da sona erecek. Motosikletler, ATV, UTV ve 4x4 otomobillerde sporcular ter dökecek" dedi.

Son gün Kızılağaç Mahallesi'nde yarış alanında düzenlenecek ödül töreniyle yarışlar sona erecek.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Yarışçılardan görüntü

Magazin startından görüntü

Transanatolia Rally Raid genel koordinatörü Burak Büyükpınar ile röp.

Yarışan tün sporcuların toplu görüntü

Haber: Nilüfer DEMİR, Kamera: Hülya ELTEŞ / BODRUM (Muğla), DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bodrum Payas PKK Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 11 MAYIS | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? 11 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 11 Mayıs Cumartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Bugün hava yağmurlu mu? 11-12 Mayıs hava yağmurlu mu? Hafta sonu yağmur yağacak mı? Resmi Gazete bugün (11 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

title