Haberler

Dha İstanbul - ABD'den Dönen Demet Akalın: Tüylerim Diken Diken Oldu

ABD'den dönen Şarkıcı Demet Akalın, Las Vegas kentinde konsere yapılan ve 50 kişinin yaşamını yitirdiği saldırıyla ilgili konuştu.

ABD'den dönen Şarkıcı Demet Akalın, Las Vegas kentinde konsere yapılan ve 50 kişinin yaşamını yitirdiği saldırıyla ilgili konuştu.

Ekip arkadaşlarının olay anında bir AVM'de mahsur kaldığını belirten Akalın, "Halen tüylerim diken diken. Olayı duyunca şok oldum" dedi.

Türk Hava Yolları (THY) uçakla saat 16.45'de Los Angeles'ten İstanbul'a gelen şarkıcı Demet Akalın, Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Las Vegas'ta yaşanan saldırıyı Türkiye'ye dönüş için bindiği uçaktan öğrenen Akalın, "Olaydan birkaç saat önce ben uçağa binmiştim. İnternet uçakta zor girdim. Şok oldum yani. Birkaç saat önce o insanlarla karşılaşabilirdim. Ne bileyim yani hep açık alanlarda gezdik orada. Yani korkunç bir şey. Ekip arkadaşlarımızda orada bir AVM'de mahsur kalmışlar. Onlarla mesajlaştım ama iyiler. Onlar biraz daha tatilini uzatmak istediler ama bende kızmıştım onlara" dedi.

"GÜVENLİĞE ARIZA ÇIKARTMIYORUM"

Türkiye'deki güvenlik önlemlerinin daha sık olduğunun altını çizen Akalın konuşmasına şöyle devam etti:

Biz bazen burada kızıyoruz ya 'otellerin girişinde niye güvenlik var' ben mümkün olduğunca kimlik göstermede de, hemen gösteriyorum güvenlikte hiç arıza çıkarmadan geçiyorum. Bizim ülkemiz o konuda iyi. Havalimanında didik didik aradılar. İndiğim günden itibaren hep aynı şeyi söyledim insanlar hep elini kolunu sallaya sallaya çıkıyor. ve yapan da Amerikalı'ymış çok üzücü ya. Şuan bile tüylerim diken diken oldu.

Görüntü Dökümü:

----------------------------

Demet Akalın pasaporttan geçiş görüntüsü

Demet Akalın röp

Demet Akalın yürüyüş görüntüsü

Demet Akalın telefonla konuşma görüntüsü

genel ve detay görüntü

02.10.2017 - Haber Kodu : 171002136

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Türk Hava Yolları Demet Akalın Las Vegas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ANLIK ALTIN FİYATLAR! Bugün (9 Mayıs) çeyrek ve gram altın kaç TL? Kapalı Çarşı altın fiyatları ne kadar? Yeni randevu sistemi ne? Hastanelerde onaylı randevu sistemi nedir, ne zaman başlayacak? ASLI HÜNEL İLE GELİN EVİ CANLI İZLE! Gelin Evi son bölümde neler oldu? 8 Mayıs... YALI ÇAPKINI SON FRAGMAN CANLI İZLE! Yalı Çapkını 69. bölüm fragman FULL İZLE! #127916 SON DAKİKA: SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI! 36 bin sağlık çalışanı alım başvuru kılavuzu yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? 10 MAYIS BİM AKTÜEL ürünler kataloğunda neler var? BİM'e gelecek ürünler ve BİM fiyat listesi! Doğal Taşların Özellikleri ve Faydaları: Hangi Kristal Ne İşe Yarar? BİLSEM bireysel değerlendirme sınavı ne zaman 2024? MEB BİLSEM sınav belgesi yayınlandı mı? Sonuç tarihi ne zaman açıklanacak? ÖĞRETMEN ATAMALARINDA MÜLAKAT NASIL OLACAK? Mülakat değişti mi, ne olacak? Anneler günü anlamlı sözler! #128144 Anneler günü için anlamlı ve kısa mesajlar neler? Mülakat sistemi kalkacak mı? MEB öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi nedir? Trafik haftası ne zaman 2024? Trafik haftası hangi hafta, ayın kaçında? Öğretmen atamalarında mülakat değişiyor mu? Öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi ne olacak? İŞKUR en çok açık olan meslekler neler? #128204 Türkiye'de en kolay iş bulunan meslekler hangileri? Mayıs ayı aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Sosyal yardım mayıs ayı ödemeleri yattı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title