Haberler

Devlet Bakanı Çağlayan Mut'ta

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Mersin'in Mut ilçesinde şehit evini ziyaret etti, iki ayrı düğüne katıldı.

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Mersin'in Mut ilçesinde şehit evini ziyaret etti, iki ayrı düğüne katıldı.

Çağlayan, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Mut'ta, 2007 yılının Ağustos ayında Şırnak'ta terör örgütü PKK üyeleri ile çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Sedat Damburacı'nın evini ziyaret etti. Baba Mehmet Damburacı ile bir süre sohbet eden Çağlayan, daha sonra şehidin postalının da yer aldığı odada, şehidin duvarda asılı fotoğraflarını inceledi.

Çağlayan, Belediye Başkanı Murat Orhan'la gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Belediye Düğün Salonu'ndaki Duygu Gezer-Veli Alıç çiftinin nikah törenine katıldı. Gelin ve damada çeyrek altın takan Çağlayan, daha sonra Mehmet Şengül-Nergiz Orhan çiftinin Fikret Ünlü Tesislerindeki düğününe katıldı. Geline çeyrek altın takan Çağlayan, bir süre çiftle sohbet ederek mutluluklar diledi.

Damadın doğulu, gelinin ise Mutlu olduğunu öğrenen Çağlayan, "Ben ikinizin de hemşehrisiyim. Muşlu olarak damadın, Mutlu olarak gelinin hemşehrisiyim. Nasıl derseniz. Bugün belediye başkanı 'Ş' harfini atıp 'T' harfini koyarak Muş'u Mut yaptığı temsili nüfus cüzdanı ile beni buralı yaptı. Dolayısıyla ikinizin de hemşehrisiyim" dedi.

Çiftlere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "üç çocuk" önerisini hatırlatan Çağlayan, çevredekilerin daha fazla sayı söylemesi üzerine, "Zaten en az üç çocuk" şeklinde cevap erdi.

Çağlayan, düğüne katılan davetlilerle sohbet ettikten sonra törenden ayrıldı.

- MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title