Haberler

Dev Dalgalara Aldırış Etmeyen Turistler Pes Dedirtti: Bu Keyif Boğulmaya Değer

Güncelleme:

Alanya'da güneşli havayı fırsat bilerek plaja gelen yerli ve yabancı turistler, 4 metreyi bulan dalgalara aldırış etmeden deniz keyfi yapınca yetkililer megafonla ve düdükle uyarıda bulundu.

Güneşli havayı fırsat bilen turistler ve yakın illerden gelen vatandaşlar, rüzgar nedeniyle İncekum Plajı'ndaki dalga yüksekliği zaman zaman 4 metreye ulaşan denizde kendilerini mavi sulara attılar. Boğulma tehlikesinin yüksek olduğu denizde kendini dalgaların arasına atan kişiler 2 cankurtaran ile plaj işletmesi tarafından megafonla ve düdükle uyarıldı.

"DENİZ BAYA KÖTÜ DALGA VE GİRDAP VAR"

Denize girenlerin arasında 4 boğulmayı engellediklerini söyleyen cankurtaran ekibi, "Buradaki misafirleri uyarmamıza rağmen aldırış etmiyorlar. Az önce de bir kişiyi daha kurtardık. Deniz baya kötü dalga ve girdap var. Buna rağmen uyarılarımızı dikkate almıyorlar" diye konuştu.

"BU KEYİF BOĞULMAYA DEĞER"

Deniz keyfi için plaja gelen bir grup vatandaş ise denizi çok sevdiklerini ve boğulma tehlikesi geçirseler dahi bu keyfe değecek olduğunu söylediler. Vatandaşlar, "Dalga da olsa hiç önemli değil. Bu keyif boğulmaya değer" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güneşli 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

dürbünlü haklıdır:

şehit kanlarıyla yoğrulmuş bu topraklarda cünüp gavurların ne işleri var,bizim kendi halkımızdan başkasının o plajlarda güneşlemesi aslaa kabul edilemez.hükümet bu konuyu çözmesse bir daha iktidara gelmesin.amin

4
2
yanıtYanıtla
Fenerbahçe 34:

boşbeyinlinin önde gideni sensin >LUKDEERAL{dürbünü adamınözüdür}

yanıt1
yanıt1
Yasar:

Ya ne diyon hemserim sen .Gelsinler Denize ne var hem banyo yapmis olurlar sen Tepkini aksamlari ana yola parkeden sagdan sollama yapanlara goster senede 500 kisi oluyor

yanıt1
yanıt1
DERİN GÖLGE:

İŞTE BEYNİ YANMIŞ BİRİ

yanıt3
yanıt1
Gözlem:

Yanlış tarif ediyorlar. : Dalga boyu= Bir dalganın en yüksek tepesinden, bir sonraki dalganın en yüksek pepesine olan uzaklıktır. Dalga yüksekliği= Dalganın bir periyodunda, yanı bir alçak ve bir yüksek kısmı arasındaki yükseklik farkıdır. Şimdi 4 mete neresi diye sormadan edemiyeceğim. ? Biri eline metre alıp ölçmediğine göre. . Abartmış. ! Yanlış. !

3
2
yanıtYanıtla
yayından kaldır:

her yazdığınız benim gibi okuma yazması az olanlar için anlaşılır da pepesine ne demek acaba siz pik to pik demek istediniz yani tepeden tepeye

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

enine 4 metre anlaşılan

2
0
yanıtYanıtla
TS ŞENOL:

Abart 4 Metre dalgada nedirya

1
0
yanıtYanıtla
ali:

Cahil insan başına gelmedikçe anlamaz. Boğulmaya başladığı zaman imdat imdat diye bağırmasını bilir anca

1
0
yanıtYanıtla
asd:

bunlar gonyalıı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title