Haberler

Selçuk İnan: Hakemler Benimle Konuşurken Haddini Bilecek

Güncelleme:

Galatasaray'ın takım kaptanı Selçuk İnan, Beşiktaş maçı sonrası Mete Kalkavan'ı hedef aldı, "Hakemler benimle konuşurken haddini bilecek. Onlardan saygı bekliyoruz." dedi.

Galatasaray'ın takım kaptanı Selçuk İnan, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'a 2-1 kaybettikleri maçın hakemi Mete Kalkavan'a tepki gösterdi. Karşılaşmadan sonra yayıncı kuruluşa konuşan Selçuk, Mete Kalkavan hakkında şu ifadeleri kullandı:

"BENİMLE KONUŞURKEN HADDİNİ BİLSİN"

"Beni herkes iyi biliyor. Hayatımda hiç hakem hakkında konuşmadım. Yine hakemler hakkında konuşmayacağım ama hakem hakkında konuşacağım. Hayatımda kimseye kötü yaklaşımda bulunmadım. Bu sezon 3 cezamı da bu hakem yüzünden aldım. Kötü niyet hissettiğim için Mete Kalkavan hakkında konuşuyorum. Bu sezon gördüğüm kırmızı kart pozisyonunda da benimle iletişimi çok kötüydü. Biz hakemlerimizi seviyoruz, saygısızlık yapmıyoruz ama onlardan da saygı bekliyoruz. Benimle konuşurken haddini bilecek, söylediğini bilecek. Benimle ilgili problemi olabilir, gıcık olmuştur ama takım arkadaşlarımın ne günahı var. Bazen hakemler hatalarla maçın kaderini etkiler. Bazen de önemli takdir haklarıyla etkilerler, bunu futbol oynayanlar bilir. Bazen sizi ince ince oynatmaz."

"BEŞİKTAŞ GALİBİYETİ HAK ETTİ"

Karşılaşmayla ilgili de konuşan milli futbolcu, " Beşiktaş'ı tebrik etmek lazım. Galibiyeti hak ettiler. İlk yarıyı kötü oynamamıza rağmen gol yemedik. Bugün derbiyi onlar kazandı. Bunu inşallah ileride düzeltiriz" değerlendirmesinde bulundu.

Selçuk, ligin 4. haftasında Mete Kalkavan'ın yönettiği Mersin İdmanyurdu maçında kırmızı kart görmüş ve 2 maç ceza almıştı. Tecrübeli futbolcu Beşiktaş derbisinde gördüğü sarı kartla da cezalı duruma düştü.

Kaynak: AA / Spor

Mete Kalkavan Selçuk İnan Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

Blackeagle75Mobil-IOS:

Bi tokatlik canin var yürü git. bunlara antremanda cesaret hapimi veriyolar ne her cinconlu böyle artis kabadayi oldugunu zannediyo.

4
8
yanıtYanıtla
karakartal:

sen kimsinki adam bile değilsin bilmem sana bu konuşmayı kim öğretti

7
4
yanıtYanıtla
BJK:

''Hakemler benimle konuşurken haddini bilecek'' VOOOVVVVVVVV :)

7
1
yanıtYanıtla
ultra Mobil-ANDROID:

komik saçlı palyaço çok mu acitti sebili at agizli??

4
2
yanıtYanıtla
Bjk Mobil-ANDROID:

Sen kimsin la böcek!

2
0
yanıtYanıtla
gerçekler acıdır.:

insanın doğasnında vardır saygı göstermezsen saygı görmezsin selçuk efendi. bunu er geç öğreneceksin. normalde hakemin seni atacak 2 tane pozsisyonun var atmadı takdirini senden yana kullandı hala söyleniyorsun icratınab ak işine bak. işinizi yapmadığınız için bugün bunlar konuşuluyor. beşiktaş sizi eze eze yendi bir tane posizyonunuz var dün ne yaptınız söylenmekten başka. tabi siz galatasaraylısınız sahada alamadığınızı masada almaya alışıksınız bunu bizanslılar yapardı siz de bizans kanı var.

2
0
yanıtYanıtla
SAVAS:

Çok güzel Futbol oynamışınızda hakeme patlıyor :) GS li olarak utanıyoruz sizlerden Muslera ve Sneijder hariç

1
0
yanıtYanıtla
Özel HarekatMobil-ANDROID:

la ne hakemi rezil oynadiniz Rezil yönetimine atar yap Hamza nerde transfer nerde diye

1
0
yanıtYanıtla
Bitsin artık terörMobil-IOS:

Kaleye şutmu çektin pas mı verdin ne yaptın reZil herif üstünü örtmek için hemen hakem

1
0
yanıtYanıtla
veli:

Antep de ayak sallayan özgür ü mü arıyorsun. . .

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title