Haberler

Denizlisporlu Futbolcu Yusuf Şimşek, FIFA'ya Gidiyor

Yunanistan'ın Skoda Xanthi Takımı ile Görüştükten Sonra Protokol İmzalayan Denizlispor Kaptanı Yusuf Şimşek, Protokolün Feshi İçin FIFA'ya Gidiyor.

Yunanistan'ın Skoda Xanthi takımı ile görüştükten sonra protokol imzalayan Denizlispor kaptanı Yusuf Şimşek, protokolün feshi için FIFA'ya gidiyor.

Denizlispor ile sözleşmesi sona eren ve askerlik problemi bulunan tecrübeli futbolcu Yusuf Şimşek, bir süre önce Yunanistan'ın 1. Lig takımlarından Skoda Xanthi takımı ile görüşmüş ve 2 yıllık ön protokol imzalamıştı. Daha sonra Türkiye'ye dönen ve anlaşmadığını söyleyen Yusuf'un Denizlispor'da futbol oynamaya devam edeceğini söylemesi üzerine Skoda Xanthi takımı, sözleşme imzaladıklarını açıklamıştı. Yusuf'un kendi oyuncuları olduğunu belirterek sözleşme imzalanırken çekilen fotoğrafları yayınlayan Skoda Xanthi takımı, tecrübeli futbolcunun kendi futbolcusu olduğunu söylemesi üzerine Yusuf, ön protokolün iptali için avukat tutarak FIFA'ya başvurma kararı aldı.

Yusuf'un Şimşek'in menajeri Alaattin Gülerce, ön protokolün iptali için Skoda Xanthi yöneticilerinin kendilerinden 200 bin Euro para istediğini iddia ederek, "Yusuf ön protokolde yıllık 350 bin Euro'ya imza attı. Peşinat olarak 185 bin Euro aldık. Şimdi Skoda Xanthi yöneticileri sözleşmenin feshi için aldığımız peşinat dışında 200 bin Euro daha para istediler. Bu parayı vermeyeceğiz ve hakkımızı FIFA'da arayacağız. Bunun için Alman bir avukat tuttuk" dedi.

Öte yandan, Denizlispor'da teknik direktör arayışları devam ediyor. Rıza Çalımbay'ın ardından Ümit Kayıhan ile de görüşen Yeşil-siyahlı yönetim, Çek Cumhuriyeti'nden bir santraforun yanı sıra bir ön libero ve bir sağ kanat oyuncusu alacak.

(AV-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title