Haberler

Denizlispor'da Durmak Yasak

Denizlispor, İkinci Yarı Hazırlıklarına Manavgat-çolaklı Beldesi'nde Günde Çift İdmanla Devam Ederken, Teknik Direktör Mehmet Kulaksızoğlu ve Ekibi Oyunculara Nefes Aldırmıyor.

Denizlispor, ikinci yarı hazırlıklarına Manavgat-Çolaklı Beldesi'nde günde çift idmanla devam ederken, teknik direktör Mehmet Kulaksızoğlu ve ekibi oyunculara nefes aldırmıyor.

Sakatlığı nedeniyle antrenörler gözetiminde düz koşu yapan Çek futbolcu Tomas Abraham dışında tüm oyuncuların katıldığı idman sonrasında futbolcuların oldukça yorgun oldukları gözlendi. Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Kulaksızoğlu, Denizlispor'un kaliteli bir takım olduğunu, 20 Ocak tarihine kadar devam edecek olan Manavgat kampı sonunda lige hazır hale geleceklerini söyledi.

Selin Otel sahasında günde çift idman yaparak ikinci yarıya hazırlanan Denizlispor'da teknik direktör Mehmet Kulaksızoğlu ve yardımcıları futbolculara nefes aldırmıyor. İdmanlarda Kulaksızoğlu ve ekibinin de futbolcular kadar çalışmaları ve futbolcularla birlikte koşmaları dikkat çekti.

Denizlispor'u ligde layık olduğu yere taşımak için yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirten teknik direktör Mehmet Kulaksızoğlu, "20 Ocak'a kadar buradaki kampımız devam edecek. Bu çalışmaların yanında 4 tane planladığımız hazırlık maçı var. Günde çift antrenman yapıyoruz. Sakat futbolcularımızın takıma katılması ile kamp çalışmalarımız tam takım devam edecek. Denizlispor'un durumunu biliyorum. Teknik kadro olarak yakından tanıdığımız bir takımdı. Oyuncuları tanıyoruz. Bu güne kadar yapılan çalışmalardan son dereye memnunuz. Ekibimizle beraber bu işi paylaşarak yürekten götüreceğimize inanıyorum. Denizli halkı ve yönetimi bizi bu göreve layık gördüğüne göre bizde takımı en iyi yere taşıyacağız" diye konuştu.

(AK-ŞT-İK-FS-FS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title