Haberler

Denizlispor'un yeni teknik direktörü Bülent Uygun oldu

Güncelleme:

Denizlispor'da Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile yollarının ayrılmasının ardından takımın başına Bülent Uygun getirildi. Teknik Direktör Bülent Uygun'la sezon sonuna kadar anlaşma sağlandı.

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor, teknik direktör Bülent Uygun'la sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Bülent Uygun için Haluk Ulusoy Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan başkan yardımcısı Kaan Şanlıkan, sezon sonuna kadar anlaştıklarını belirterek, "Umarım hocamla beraber Denizlispor'un hak ettiği yere geleceğiz ve başarılı olacağız." dedi. Uygun da kendisini teknik direktör görevine layık gören yönetim kuruluna ve Denizli halkına teşekkür etti. Yeşil-siyahlı ekibin sezona iyi başladığını ancak son 4-5 haftada istediği sonuçları alamadığını kaydeden Uygun, "Biz de bismillah deyip bugün itibarıyla imzayı atarak, bu şerefli formayla bu ligde en güzel şekilde başarı elde etmek için var gücümüzle çalışıp inşallah çok başarılı olacağız diye düşünüyorum." diye konuştu.

"İYİ FUTBOL OYNAYAN DENİZLİSPOR'U HERKESE İZLETECEĞİZ"

Gazetecilerin sorusu üzerine kadro yapısında herhangi bir sorun görmediğini kaydeden Uygun, şunları söyledi: "Son 4-5 haftayı saymazsak gayet başarılı, iyi bir performans sergileyen futbolcu kardeşlerimiz var. İnanıyorum ki bu haftadan itibaren futbolcu kardeşlerimiz sahada gereken bütün yeteneklerini sergileyecektir. Haftaya da seyircimizin önünde tekrar onların birlikteliği, beraberliği ve coşkusu ile de gerçek anlamda iyi futbol oynayan Denizlispor'u herkese izleteceğiz."

BÜLENT UYGUN'DAN TARAFTARLARA ÇAĞRI

Uygun, kendisi hakkında sosyal medyada aleyhine ifadeler ve hakaretler olduğunu belirterek, "Seyircimizin tek bilmesini istediğim şey şu: Mehmet Özdilek hocam da bu takımın başarısı için var gücüyle mücadele etti. O yaşanmışlıkta kalmıştır. Evet Yücel İldiz Hocam, ben ona 'İmparator' derim, şampiyonluk yaşattı. Ama burada asıl olan Denizlispor'dur. Taraftardan ricam Denizlispor'a sahip çıkmaları." şeklinde konuştu.

"HEDEF AVRUPA KUPALARINDA MÜCADELE ETMEK"

Düşmek gibi endişelerinin olmadığını vurgulayan Uygun, borçsuz, hedefi Avrupa kupalarında mücadele etmek ve şampiyonluk olan bir Denizlispor'un planını oluşturmak için göreve geldiklerini ifade etti. Uygun, öncelikli hedeflerinin önlerindeki 12 haftayı doğru bir şekilde geçmek olduğunu vurgulayarak, "Ben hep sonuncu takımları aldım, kurtardım. Benim tek hedefim var. En azından hedef olarak 6-7 galibiyet almak, ondan sonraki süreçte de yeni sezonda tekrar yönetimle doğru planlama ile daha yukarıları hedeflemektir." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Özdilek Bülent Uygun Denizlispor Spor Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Bakmadan Geçme

Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

500

Yorumlar (14)

RUM PONTUS:

DENIZLISPOR KÜME DÜSER BU HOCAYLA

4
2
yanıtYanıtla
12345:

bu teneke nin gidip başarılı olduğu, kendini kovdurmadığı takım kaldı mı. buna güvenip nasıl takım emanet edilir bildiğin işkembeden atıp tutuyor. düşme potasına giren son sıradaki kayserispor bile dayanamadı kovdu bi denizlispor kaldı güvenen. saçma

3
0
yanıtYanıtla
Tırnakçı Sebahat Teyzeniz:

3 ayda bir takım değiştirip armayı öpüyorlar, herkesi yalıyorlar sonra başkanları suçluyorlar.

3
0
yanıtYanıtla
ibrahim:

sonra tazminatı alıp seviniyorlar.

yanıt0
yanıt0
başbuğ nihal atsız:

komisyoncu bülent denizliye hayırlı olsun. . aynı zamanda eşini aldattığı telefon tapelerine yansımıştır. . . konuşmaya geldimi din iman vatan millet ama icraat tam tersi

1
1
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

KOYDUGU HEDEF BENI ŞAŞIRTTİ.

2
0
yanıtYanıtla
mhs:

Güle güle denizli. . .

2
0
yanıtYanıtla
ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ:

Bülent Hocaya başarılar diliyorum.

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ben bu hocaları takip edemiyorum artık. gömlek değiştirir gibi takım değiştiriyorlar.

2
0
yanıtYanıtla
blackeagle25:

gram sevmiyorum işi gücü boş beleş konuşmak felsefe yapmak her gittiği takımdan kovuldu zaten bay filozof

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title