Haberler

Denizli: Denizlispor Yönetimi, Bazı Futbolcularla Yollarını Ayırmaya Hazırlanıyor

Maddi Sıkıntıların Had Safhaya Ulaştığı Denizlispor'da Yönetim, Bazı Futbolcularla Yollarını Ayırmaya Hazırlanıyor.

Maddi sıkıntıların had safhaya ulaştığı Denizlispor'da yönetim, bazı futbolcularla yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Denizlispor'un sezon başında Kayserispor'dan transfer ettiği, ancak fazla forma şansı bulamayan Bayram Toysal'ın alacaklarının ödenmemesi sebebiyle avukatı aracılığıyla sözleşmesini tek taraflı feshetmesi üzerine Yeşil-siyahlı kulübün resmi internet sitesinden açıklama yapıldı. Kulüp Başkanı Ali İpek imzasıyla "Bayram Toysal ile yollarımızı ayırdık" başlığıyla yapılan açıklamada, "Teknik Heyetin verdiği rapor doğrultusunda, istenilen performansı gösteremeyen, sezon başında Kayserispor'dan transfer ettiğimiz orta saha oyuncusu Bayram Toysal ile yollarımızı ayırdık. Kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz. Önümüzdeki günlerde teknik heyetin raporları doğrultusunda 2-3 oyuncunun gönderilmesi konusu gündemdedir" dedi.

Maddi sıkıntı sebebiyle futbolcularına alacaklarını ödeyemeyen Yeşil-siyahlı yönetimin, tek taraflı olarak sözleşmesini feshettiğini açıklayan Bayram Toysal'ı performansı beğenilmediği için gönderildiği, bu şekilde birkaç oyuncunun daha gönderilmesinin gündemde olduğunu açıklaması üzerine gözler hangi futbolcuların takımdan ayrılacağına çevrildi.

Öte yandan Yeşil-siyahlı ekipte, hafta sonu oynanacak Çaykur Rizespor maçının hazırlıkları da sürüyor. Sakat olan Selahattin ve kart cezalısı İbrahim Ege'nin forma giyemeyeceği Çaykur Rizespor maçında mutlak galibiyet bekleyen Yeşil-siyahlı ekipte, ülkelerinin milli takımlarında bulunan Kratochvil ve kaleci Souleymanou Denizli'ye döndü. Teknik Direktör Faruk Hadzibegiç'in cezalı olan İbrahim Ege'nin yerine Bülent Ertuğrul'a, Selahattin'in yerine de Adriano veya İlkay'a şans vermesi bekleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title