Haberler

Denizli'de Eşi ve 12 Yaşındaki Kızını Boğarak Öldüren Baba, İntihar Etti!

Güncelleme:

Denizli'de, iddialara göre borç meselesinden dolayı çıkan kavgada eşini ve 13 yaşındaki kızını boğarak öldüren baba, intihar etti.

Denizli'de, iddialara göre, borç meselesinden dolayı çıkan kavgada baba eşini ve 13 yaşındaki kızını boğarak öldürdükten sonra kendisini iple asarak intihar etti.

CİNNET GETİRİP ÖNCE KIZINI ÖLDÜRDÜ

Edinilen bilgilere göre, olay, Merkezefendi ilçesi Akkonak Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, atık yağ toplayarak biodizel işi ile uğraşan Ali A. isimli şahıs akşam saatlerinde borç meselesi yüzünden eşi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu baba Arslan cinnet getirerek 13 yaşındaki kızı Esma A'yı ardından ise eşi Sevgi A'yı boğarak öldürdü. Ardından baba kendisini evlerinin bir odasında iple asarak intihar etti.

Eşi ve 12 Yaşındaki Kızını Boğarak Öldüren Adam, Ardından İntihar Etti!

AİLENİN YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Yaşanan korkunç olayın ardından aile üyelerinin cesetlerini eve sonradan gelen ve evin tek oğlu olan İ.A., buldu. Anne, baba ve kardeşinin cesedini bulan İ.A., durumu hemen polis ve 112 Acil servise bildirerek yardım istedi. Kısa süre de olay yerine gelen sağlık ekipleri aile üyelerinin öldüğünü belirledi. Ardından bölgede geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri inceleme başlattı. Olay yerinde bir ambulansta ailenin yakınlarının sinir krizi geçirmelerine karşın hazır bekletildi. Yapılan incelemelerin ardından baba, anne ve küçük kızın cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere cenaze aracına konularak Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan, aile üyelerinin sosyal medya sitelerine yükledikleri fotoğraflarda ise hayli mutlu oldukları görüldü. Olayla ilgili geniş başlatılan geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Eşi ve 12 Yaşındaki Kızını Boğarak Öldüren Adam, Ardından İntihar Etti!

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Denizli 3.Sayfa Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

500

Yorumlar (38)

zam:

yav salak salak konuşmayın adam boşunamı cinnet getirdi. millet aç açççççççççç

29
12
yanıtYanıtla
ısparta lı hurdacı.:

ahir zaman hızlı ilerliyor.

23
5
yanıtYanıtla
cvv:

Kriz Hızla ilerliyor bence.

yanıt8
yanıt4
vahdet karakoç:

bu milet hep borç batağında ben 30 yılık ış yerimi yani petrol istasyonumu kapattım iflas ettim bizide intihar etmek kurtarır bizleri bu hale getirenler utansın vallah batık bittik gitti.

18
10
yanıtYanıtla
..:

Allah sonumuzu hayır etsin. Borçsuz insan yok denecek kadar az

23
1
yanıtYanıtla
İsmail YILMAZ:

Din iman la birlikte allah korkusu ve ahlak bitti. Sonuç ortada.

12
5
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Bu millete sevabı günahı dogruyu eğriyi ögretemeyen hocalar ve ögretmenler lütfen kendilerini bir kez daha sorgulasınlar.nerede eksiklik yapılıyor,bunu muhakkak ortaya çıkarsınlar.

7
3
yanıtYanıtla
PUSATTTT:

Millet çıldırmış ??

7
2
yanıtYanıtla
vahvah:

denizli de birkesim korkunc zengin birkesim korkun fakir rahmetli recepyazici oranin zenginlerine bu konuyla ilgili toplantiyapti oranin zenginleri homurdanarak toplantiyi terketti ertesigun trafik kazasinda hayatinikaybetti mukadderat trafikkazalari bu ulkede cok olur ancak allah herseye kadirdir older olur ôlder ôlur hayat pamuk ipligine baglidirda kimse bunun farkinda degil yazik birbaba evladina nasilkiyar akli basindan gittimi eyyyvahhh eyvah cok buyuk bir aci cok buyuk bir ipret alinacak durum biriyer biribakar kiyamet ondan koparda gunde tirilyonluk ekmek cope atiliyorsa soyle durup aynayabakip negordugunu burdan yazda bizde ogrenelim esenkalin

5
1
yanıtYanıtla
MANE:

Yoksulluğun ne felaketlere yol açtığının göstergesi

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title