Haberler

Denizli: AK Parti Denizli İl Teşkilatı'ndan Dtb'ye Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Denizli İl Teşkilatı, Denizli Ticaret Borsası (Dtb) Başkanı İbrahim Tefenlili'yi Ziyaret Ederek, Başarılı Çalışmalarından Dolayı Teşekkür Etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Denizli İl Teşkilatı, Denizli Ticaret Borsası (DTB) Başkanı İbrahim Tefenlili'yi ziyaret ederek, başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Kolları Başkanı Müberra Tomaroğlu'nun katıldığı ziyarette konuşan AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, DTB'nin önemli çalışmalara imza attığını belirterek, "Denizli Platformu da DTB Başkanı İbrahim Tefenlili başkanlığında Denizli'ye birçok yenilik, kazanç ve hizmet sağladı. Başarılarının devamını diliyorum. AK Parti Denizli İl Teşkilatı olarak her türlü istek ve sıkıntılarında elimizden geleni yapmaya hazır olduğumuzu bilmenizi isterim" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren DTB Başkanı Tefenlili de, Denizli'nin menfaati konusunda, tüm kesimlerle birlik içerisinde olacaklarını belirterek, "Hükümetin çiftçilere ve üreticiye vereceği destek her zaman dört gözle beklenmiştir. Tarım ülkesi olan ülkemizin sanayi ülkesi olacak diye aç kalmaya mahkum edilmesi beklenemez. Tarım kesimi ve üretilen ürünlerin değerlenmesi, tarımsal kalkınmamızın ve ürünlerin para etmesini anlamını taşıyor. Bu önemli adımları atarken yanımızda olan İl Başkanı Tin'in desteğiyle diğer illere göre daha hızlı yol alıp bazı kararları çıkarmakta başarı sağladık" diye konuştu.

Ziyarette DTB Başkanı Tefenlili, AK Parti il yönetimine Denizli horozu heykeli hediye etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title