Haberler

Deniz Ortasında Ölüm Kalım Savaşı

Çanakkale'de Teknesi ile Yat Limanı Açıklarındaki Dubaya Çarpan Balıkçı Ölümden Döndü. Kazada Teknede Büyük Hasar Meydana Gelirken, Balıkçı İse Diğer Balıkçıların Yardımı ile Kurtarıldı.

Çanakkale'de teknesi ile yat limanı açıklarındaki dubaya çarpan balıkçı ölümden döndü. Kazada teknede büyük hasar meydana gelirken, balıkçı ise diğer balıkçıların yardımı ile kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, kordon boyunda bulunan balıkçı barınağından 'Deniz' isimli teknesi ile balığa çıkan Yusuf Yalçın, yat limanı açıklarındaki dubaya doğru ilerlemek istedi. Bu sırada dubanın bulunduğu yeri fark edemeyen balıkçı, teknesi ile birlikte şamandıraya çarptı. Teknenin ön kısmı parçalanarak su almaya başlayınca yardım talebinde bulunan balıkçıya, bölgede bulunun diğer balıkçılar yardım etti. Kısa sürede diğer tekneler tarafından yedeğe alınan balıkçı teknesi, sahibi ile birlikte kıyıya

çıkarıldı. Olay sonrası liman başkanlığına giden Yusuf Yalçın, burada ifade verdi. Hasar gören tekne ise kordon boyunda bulunan balıkçı barınağına çekildi.

(AÖ-MŞ-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title