Haberler

Bursa'da 20 Yaşındaki Genç, Çıkan Tartışmada Dayısını Bıçaklayarak Öldürdü

Güncelleme:

Bursa'nın Gemlik ilçesinde dayı-yeğen arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışma sırasında 20 yaşındaki yeğen, 34 yaşındaki dayısını bıçaklayarak öldürdü.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde dayı-yeğen arasında bilinmeyen bir sebepten çıkan tartışma kanlı bitti. Tartışma sırasında E.Ş.(20) dayısı Murathan Şerefhan'ı (34) bıçaklayarak öldürdü.

Bursa'nın Gemlik ilçesine bağlı Dr. Ziya Kaya Mahallesi'nde meydana gelen olayda E.Ş. ile dayısı Murathan Şerefhan arasında bilinmeyen bir sebepten ötürü tartışma çıktı. Sözlü tartışmanın büyümesi sonucu E.Ş., yanında taşıdığı bıçakla dayısını yaraladı.

BIÇAKLANAN DAYI, KURTARILAMADI

Kanlar içinde yere yığılan Murathan Şerefhan çevredekilerin de yardımıyla Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Dayı Şerefhan hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

POLİS EKİPLERİ KAÇAN YEĞENİ KISKIVRAK YAKALADI

Olaydan sonra E.Ş. ise Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından suç aleti olan bıçakla birlikte kıskıvrak yakalandı. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Gemlik 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (8)

dede:

aga sokaktaki 10 Yaşındaki çocuk 20 Yaşındaki abisi yaşında Gence Dikleniyor düşünün yani ne hale geldik.

13
0
yanıtYanıtla
seyfi:

yorumlar ekonomi yok devlet yok bilmem ne kac para olmus yav kendinizden hicmi suc bulmuyorsunuz kulturu saygi sevgiyi kimler kaldirdi turkiyede bayramlar gelir hanginiz evinizde oturup akrabalarinizla oturuyorsunuz turizim bölgelerinde yer kalmiyor o zaman insanlarda para oluyor olanda olmiyandada solugu orda aliniyor özel tatil gunlerde ayni herkesin kapinin önunde iki araba krediyle almis en luks yasanmaya calisan insanlar parasi olani anliyomda olmiyanda aynisni yasamaya calisyor devletmi h

3
2
yanıtYanıtla
mehmetk:

nasıl olsa mahkeme serbest bırakacak. polisler görevini yapıp yakalıyor ama hakimler görevini yapmıyorlar, toplum baskısı, sosyal medyadan baskı olmadıkça azılı suç teröristleri (utanmasalar apoyu bile çıkarır bunlar) sokakta serbestçe dolaşıyorlar.

3
2
yanıtYanıtla
Fenevli Dayi Yegeni Fenevli Ettin Ya:

Senin Sonunda Cocuullu Cocuulluu Tahttali Köyü Boylamak Oldu

1
2
yanıtYanıtla
afrika:

krediler uçmuş milet fakir rezalet

0
2
yanıtYanıtla
Erkan agar:

Şeriat

1
0
yanıtYanıtla
Fahrettin:

Aslına bakarsanız, ülkece yalnızlığa kutuplaşmaya doğru gidiyoruz. Tedavi olmalıyız belkide.

0
1
yanıtYanıtla
ece:

üzüldüm yeminle

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title