Haberler

Davaları Bilirkişi Aşamasında!

Top Model Güzide Duran'ın, 'Basın Yoluyla Kendisine Hakaret Ettiği' Gerekçesiyle Ex Aşkı İlker İnanoğlu'na Açtığı Dava Dosyası, Bilirkişi Kontrolüne Gönderildi.

TOP MODEL GÜZİDE DURAN'IN, 'BASIN YOLUYLA KENDİSİNE HAKARET ETTİĞİ' GEREKÇESİYLE EX AŞKI İLKER İNANOĞLU'NA AÇTIĞI DAVA DOSYASI, BİLİRKİŞİ KONTROLÜNE GÖNDERİLDİ.

Önceki gün Bakırköy 8. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Güzide Duran ve İlker İnanoğlu katılmazken, iki tarafı da avukatları temsil etti. Duran'ın avukatı Muharrem Özay duruşmada; İnanoğlu'nun iki yıl önce sarf ettiği 'İlişkilerini düzgün yaşasaydı, erkekleri aldatmasaydı, namuslu olsaydı evlenirdim' sözleri üzerine müvekkilinin rencide olduğunu belirterek, 'Sanık sözlerini inkar etmemiştir. Hakaretleri basından öğrendik' dedi. Mahkeme, İlker İnanoğlu'nun sözlerinin hakaret içerip içermediğinin belirlenmesi için dosya, haber küpur ve kasetlerinin bilirkişi tarafından incelenmesine karar verdi.

Neler olmuştu?

İddialara göre iki yıl önce; Güzide Duran bir defilenin kulisinde Deniz Akkaya'ya o dönem İlker İnanoğlu'yla evli olan Yeşim Salkım'ı kastederek, 'İlker bu kadınla nasıl birlikte olabildi?' dedi. Akkaya da, 'Bir sendeki boya bak, bir de ondakine' cevabını verdi. Bunun üzerine İlker İnanoğlu da basın toplantısı düzenleyerek 'Eğer o iki kadın namuslu olsalar, birlikte oldukları erkeği aldatmasalardı, onlarla evlenilirdi' dedi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title