Haberler

Darmık Dağı ve Çevresi Ateş Altında

Darmık Dağı ve çevresi ateş altındaKİLİS - Suriye'nin Halep kentine bağlı Afrin İlçesi'ndeki Darmık Dağı ve çevresinde yer alan PKK/PYD hedefleri, havadan uçaklar ile karadan ateş destek vasıtaları ile vuruluyor.

Darmık Dağı ve çevresi ateş altında

KİLİS - Suriye'nin Halep kentine bağlı Afrin İlçesi'ndeki Darmık Dağı ve çevresinde yer alan PKK/PYD hedefleri, havadan uçaklar ile karadan ateş destek vasıtaları ile vuruluyor.

Bugün öğle saatlerinde Türk Savaş uçakları havadan, Sınırdan konuşulu fırtına obüs, tank birlikleri Çok Namlulu Roketatarlar ile ateş destek vasıtaları karadan Darmık Dağı ve çevresini ateş altına aldı. Darmık Dağı ve çevresindeki PKK/PYD mevzilerinden dumanlar yükselirken, patlama sesleri Kilis'in sınır hattındaki köylerden dahi duyuluyor.

Mehmetçik ilerliyor

Çatışmaların yoğunlaştığı Darmık ve çevresinde Mehmetçik ile Özgür Suriye ordusu havadan ve karadan aldığı ateş desteğiyle PKK/PYD terör örgütlerini imha harekatını sürdürüyor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Suriye Kilis Afrin PKK 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title