Haberler

Dadaşkent'te 'El Emeği Göz Nuru' Sergisi…

Dadaşkent Belediyesi'nin Sosyal Faaliyetleri Kapsamında Açılan El Sanatları Kursları Görkemli Bir Sergi ve Sertifika Töreni ile Sezonu Kapattı.

Dadaşkent Belediyesi'nin sosyal faaliyetleri kapsamında açılan el sanatları kursları görkemli bir sergi ve sertifika töreni ile sezonu kapattı.

Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği içerisinde açılan kurslara katılan öğrencilerin el emeği göz nuru sergileri davetlilerin büyük beğenisini topladı.

Dadaşkent Belediyesi hizmet binasında açılan sergiye Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin, Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Müslüm Çağlar, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Orhan Kesemen, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kurslara katılan genç kızların yıl boyunca yaptıkları çalışmalardan oluşan el emeği göz nuru sergileri davetliler tarafından ilgiyle gezildi. Davetliler ve katılımcılar sergiledikleri güzel eserlerden dolayı genç kızlara ve kurs hocalarına teşekkür ettiler.

El sanatları, makine nakışı ve dikiş-nakış kursları öğrencilerinin açtığı sergilerin gezilmesinin ardından sertifikalar dağıtıldı.

Törende konuşan Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, belediye olarak rutin hizmetlerin yanında sosyal ve kültürel faaliyetleri de asli görevleri arasında gördüklerini söyledi.

Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin ise, belediyeler olarak sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem verdiklerini bu konuda Halk Eğitim Merkezi'nden de büyük destek gördüklerini ifade etti.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Müslüm Çağlar da, yaz sezonunda belediyelerin desteğiyle açılan kurslarda çok sayıda genç kızın meslek sahibi olduğunu vurgulayarak, belediyelere bu konuda gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür etti.

(İRT-İRT-Y)

29.05.2007 16:49 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title