Haberler

Cumhuriyet Üniversitesi'nde Akademi Sohbetleri

Cumhuriyet Üniversitesi'nin "Akademi sohbetleri" başladı.

Cumhuriyet Üniversitesi'nin "Akademi sohbetleri" başladı.

CÜ'den yapılan yazılı açıklamada, akademi sohbetlerinin yeniden düzenlenmeye başladığı belirtildi.

Açıklamada, İlahiyat Fakültesi Seminer Salonunda düzenlenen sohbet toplantısında, İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Nuri Adıgüzel'in

"Felsefe ve Din İlişkisi" adlı bir sunum yaptığı ifade edildi.

Sohbet programına, CÜ Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, rektör yardımcıları Prof. Dr. Recep Toparlı, Prof. Dr. Meftuni Yekeler, Prof. Dr. Ömer Cevit, fakülte dekanları ve öğretim üyeleri katıldı.

Dökmetaş, burada yaptığı konuşmada, programın fakültelerde yapılmasının o fakültenin öğretim elemanlarına da katkı sağlayacağını belirterek, "Amacımız birimsel etkinliğin dışında geniş bir birlik sağlamak. Şehirden fazlaca katılım sağlayarak şehirden gelenlerin fikirlerini söyleyerek katkı vermesi. Programların şehirde devam etmesi de sağlanabilir" dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Toparlı ise akademik sohbetlerin her hafta fakülte ve yüksekokulllarda sırayla devam edeceğini belirterek, katılımcılara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Rektör Dökmetaş, İlahiyat Fakültesi Kütüphanesi'ne geçtiğimiz aylarda 285 adet kitap bağışlayan merhum Abdullah Alim'in oğlu Ahmet Alim'e teşekkür belgesi takdim etti.

- SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title