Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, pandemi hastanelerini havadan inceledi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, pandemi hastanelerini havadan inceledi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı ve Sancaktape'de yapımına başlanılan bin yataklı pandemi hastanesi ve önümüzdeki hafta içerisinde açılması planlanan Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin çalışmalarını...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, pandemi hastanelerini havadan inceledi

İSTANBUL - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı ve Sancaktape'de yapımına başlanılan bin yataklı pandemi hastanesi ve önümüzdeki hafta içerisinde açılması planlanan Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin çalışmalarını havadan inceledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün öğlen saatlerinde önce Atatürk Havalimanı ve Sancaktape'de yapımına devam edilen bin yataklı pandemi hastanesinin inşaat çalışmalarını havadan inceledi. Erdoğan'ın incelemelerin ardından Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin de çalışmalarını inceledi. İncelemelerde Erdoğan'ın sık sık bilgi aldığı gözlemlendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Recep Tayyip Erdoğan Başakşehir Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title